Topje Shiney Gold maan

  1. Piercings
  2. Oor piercings
  3. Topje Shiney Gold maan

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Vanaf 125.00

Topje Shiney Gold maan

Shine like the moon and the stars! Deze gouden maantjes zijn er in twee verschillende maten. Ze passen perfect in verschillende oor piercings en ze zijn verkrijgbaar in 14K geelgoud, witgoud en rosegoud. Combineer ze eindeloos met bijvoorbeeld een sterretje, disc, of sparkling zirconia.

Het topje is volledig gemaakt van 14K nikkelvrij goud en is mooi glad afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, maar volledig 14K goud. De kleine maan is ongeveer 4 bij 5 mm groot en de grote is 5 mm bij 6 mm groot. Dit sieraad werkt zonder schroefdraad (threadless) voor een nog makkelijkere en veilige wissel. Het gesoldeerde stokje waaraan het topje vast zit is gemaakt van 10K goud om het nog steviger te maken (hoe hoger de karaat goud hoe zachter het materiaal).

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K goud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Leuk design en een echte eyecatcher
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 14K
Kleur: Witgoud, Zilver
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4 mm, 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje