Topje Classy Gold libelle

  1. Piercings
  2. Oorlel piercing
  3. Topje Classy Gold libelle

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden piercing sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

210.00

Topje Classy Gold libelle

Kijk al die fijne details eens. Ik krijg ze bijna niet scherp op de foto zo gedetailleerd is deze libelle. Qua breedte heeft ie best wat ruimte nodig dus hij komt het beste tot zijn recht op een vlak stuk zoals bijvoorbeeld een oorlel of flat piercing maar bij genoeg ruimte kan ie ook prima in een tragus of helixpiercing gedragen worden. Hij is ongeveer 7 bij 7 mm groot.

Vanwege het materiaal, 18K goud, en de gladde achterkant kan er meteen veilig mee gepierced kan worden. Leverbaar in het geelgoud, witgoud en rosegoud.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Super gladde achterkant voor comfortabel draaggenot
  • Super gedetailleerd design, je kunt ernaar blijven staren
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 7 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje