Topje Classy Gold komma

  1. Piercings
  2. Labret piercing
  3. Topje Classy Gold komma

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

120.00

Op voorraad

Topje Classy Gold komma

Draag hem als komma of combineer hem met een platte disc als punt komma. Dit verfijnde topje ligt lekker plat op de huid, oogt subtiel maar is toch net wat anders dan een rond design. De achterkant is helemaal glad en solide en daardoor is ie zeer geschikt voor nieuwe piercings. Omdat de komma slechts 2 mm hoog is draagt ie extra fijn in forward helixen en traguspiercings omdat je er minder makkelijk achter blijft hangen.

Het topje is ongeveer 3 mm breed. Hij is verkrijgbaar in het 18K geelgoud, 18K witgoud en op verzoek te bestellen in het 18K rosegoud.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K witgoud, geelgoud of rosegoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek en plat design
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 3 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje