Topje Classy Gold drielijn

  1. Piercings
  2. Oor piercings
  3. Topje Classy Gold drielijn

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

120.00

Op voorraad

Topje Classy Gold drielijn

Ben je op zoek naar iets tijdloos en subtiels? Dit fijne drielijn topje past perfect in verschillende oorpiercings. Doordat de achterkant helemaal glad en solide is zijn ze ook ideaal voor nieuwe piercings en omdat ze maximaal 2 mm hoog zijn dragen ze ook lekker comfy in forward helixen en traguspiercings omdat ze lekker plat op de huid liggen.

Het topje is 4 mm lang en 2 mm breed wat zorgt voor een subtiele look. Hij is verkrijgbaar in het 18K geelgoud, 18K witgoud en op verzoek te bestellen in het 18K rosegoud.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K witgoud, geelgoud of rosegoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek design met fijne details
  • Subtiel en tijdloos
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje