Ik werk weer onder het mond-neuskapje: plan hier makkelijk zelf je afspraak in.

Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings

Update over piercings onder het mond neuskapje

Ik heb goed nieuws voor degene die zo geduldig aan het wachten zijn; vanaf 12 juli werk ik weer onder het mond neuskapje. Dit betekent dus dat je vanaf dan weer terecht kunt voor wissels, advies en nieuwe piercings in de neus, lip en mond. Als je wilt kun je je afspraak voor na 12 juli al inplannen via de online agenda. De agenda is altijd zes weken open. Tot snel!

Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings

Wat extra informatie

Bij de genezing van een piercing komt best wel veel kijken. Ook is het verstandig om rekening te houden met wanneer je je piercing laat zetten, bijvoorbeeld i.v.m. zwemmen of hooikoorts. Daarom heb ik dit filmpje opgenomen waarin ik je alvast veel uitleg geef over wat er allemaal bij komt kijken, met welke sieraden ik pierce en waar je rekening mee kunt houden.

Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings

Sieraden

Ben je op zoek naar een nieuw sieraad? Bekijk dan hier de online collectie. In de shop liggen nog meer sieraden dus mocht je iets specifieks zoeken dan stuur gerust een bericht! Je ziet veel losse topjes in de online shop, deze kunnen op een passend staafje gedaan worden zodat deze perfect in je neus past.

Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings Alles over neuspiercings

Vragen?

Wil je nog iets weten? Stuur gerust een appje op 0682958008

 

 

Nieuwe Wiki’s

Populaire Wiki’s

Piercing Zetten

Menu
Vragen? Stuur een appje