Deze lijst neem je door op de dag van je afspraak. Dit is de officiële vragenlijst die we van het RIVM aan je mogen vragen. Het is belangrijk voor iedereen zijn gezondheid dat je deze 100% eerlijk beantwoord. Als je ‘ja’ kunt zeggen op een van deze vragen dan kan je afspraak op dit moment niet doorgaan. Pas als je op al deze vragen ‘nee’ kunt antwoorden dan kan ik je met plezier verder helpen. Ook als je wakker wordt met een van deze klachten op de dag van de afspraak zelf kun je je afspraak gewoon afzeggen. Veiligheid voor alles, we plannen je gewoon opnieuw in wanneer je op al deze vragen ‘nee’ kunt antwoorden.

De corona vragenlijst

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Ik en mijn collega’s nemen deze lijst ook iedere dag door en komen niet naar het werk als wij zelf ‘ja’ antwoorden op een van deze vragen.

 

Als je een piercing laat zetten dan mag je maximaal een paar uur voor je afspraak hier de online toestemmingsverklaring ook nog even invullen.

Menu
Terug
WhatsApp
E-mail
Afspraak maken