Topje veertje goud

  1. Piercings
  2. Losse topjes
  3. Topje veertje goud

Dit veertje staat super in verschillende oorpiercings. Kies zelf of je hem op een labretje of recht staafje wilt draaien.

12.50 11.25
Wissen

Topje veertje goud

Dit veertje kun je bijvoorbeeld op een labretpiercing of een recht staafje met inwendige schroefdraad van 0,8 mm draaien zodat je hem in allerlei piercings kunt dragen. Ideaal voor verschillende oorpiercings zoals helix, tragus en conchpiercing maar kan ook als lip of neuspiercing gedragen worden. Het veertje is 6 mm breed en 3 mm hoog en zit vol kleine details.

Dit topje is gemaakt van chirurgisch staal en heeft een stevige goudkleurige PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan. Ook ben je er verzekerd van dat er onder deze laag alleen maar titanium zit waardoor de kan sop reactie super klein is.

Je besteld hier alleen het losse topje. Als je nog een staafje nodig hebt kun je die los bijbestellen. Hij past op onze labretjes van 1,0 en 1,2 mm dik met schroefdraad van 0,8 mm. En op alle rechte staafjes van 1,2 mm met een schroefdraad van 0,8 mm. Ook kan ie op gebogen staafjes en circular barbells met een schroefdraad van 0,8 mm gedraaid worden maar omdat het topje niet rond is kan het zijn dat ie niet helemaal recht erop past en bijvoorbeeld schuin of op zijn kop terecht komt.

Het veertje op de foto is voor het linker oor. Wil je graag dat ie de andere kant op wijst kies dan voor rechts. Ook als je hem liever op zijn kopt draagt kies dan voor de andere kant. Dus wil je bijvoorbeeld het veertje op zijn kop (met het stokje omhoog zoals op de foto) dragen in je linker helix dan besteld je de rechter versie. Als je hem met het stokje naar beneden wilt dragen dan bestel je gewoon de linker versie. Als je hem in je forward helix wilt dragen dan kies je precies de tegenover gestelde kant omdat dat gedeelte van je oor precies de andere kant op loopt dan bijvoorbeeld je helix, tragus en conch.

  • Makkelijk op verschillende staafjes te draaien
  • Chirurgisch stalen basis en geen mysterieuze materialen met bijvoorbeeld koper die makkelijk irriteren
  • Fijne details voor een subtiele look
  • Verkrijgbaar in het zilver en goudkleurig

Specificatie

Materiaal: Chirurgisch Staal
Kleur: Geelgoud
Geschikt voor piercen: Nee
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Grootte top: 6 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal
Kleur: Geelgoud
Geschikt voor piercen: Nee
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Grootte top: 6 mm

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje