Topje Shiney Gold V strass

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Shiney Gold V strass

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit gouden piercings. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

165.00

Topje Shiney Gold V strass

Met dit topje dat in een V vorm loopt breng je een speelse look aan je earparty. De vijf kleine zirconia’s zorgen voor een subtiele schittering en doordat er bijna geen omlijsting is oogt het topje subtiel. Hij is te dragen in bijvoorbeeld de helix en traguspiercing, maar ook in de oorlel of forward helix piercing.

Hij is volledig gemaakt van 14K geelgoud en is op verzoek ook te bestellen in het witgoud of rosegoud. Hij is ongeveer 3,5 mm bij 5 mm groot in totaal en werkt via het threadless systeem. De vijf zwarte cubic zirconia’s zijn 1 mm groot. Op verzoek ook te bestellen met witte zirconia’s.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, de tijd van je sieraden uitdoen voor het slapen gaan is voorbij. Ook kan deze top op een gebogen staafje gedragen worden.

Het is ook mogelijk om meteen gepierced te worden met deze strassboog. Houd er wel rekening mee dat het design uitloopt in punten, het is niet fijn als dit in de huid drukt en daarom is het slim om deze alleen te draden in plaatsen met genoeg ruimte hiervoor.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Speelse look
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Cubic zirconia
Kleur strass: zwart

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje