Topje Shiney Gold spikehanger

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Shiney Gold spikehanger

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Vanaf 240.00
Wissen

Topje Shiney Gold spikehanger

Ga voor een iets stoerdere look met deze spike hanger. Door het kettinkje, dat in twee verschillende lengtes verkrijgbaar is, beweegt de spike wat heen en weer als je hem draagt. De bovenkant zit lekker comfortabel vanwege het bolletje en omdat het kettinkje weinig weegt merk je hier niks van qua gewicht. Wel kan het zijn dat je hem af en toe wat voelt bewegen als je je hoofd schut. Ideaal voor helixpiercings, flatpiercings en voor in de oorlel. Maar ook in een rookpiercing kun je hiermee een leuk effect creëren en je oor wat meer opvullen.

Hij is volledig gemaakt van 14K witgoud en is op verzoek ook verkrijgbaar in het geelgoud of rosegoud. Hij is ongeveer 3 mm bij 11 mm in totaal als je voor de 4 mm ketting kiest en 3 mm bij 18,5 mm als je voor de 7 mm ketting kiest. Het topje werkt via het threadless systeem.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, de tijd van je sieraden uitdoen voor het slapen gaan is voorbij. Ook kan deze top op een gebogen staafje gedragen worden.

Het is mogelijk om op verschillende plaatsen meteen gepierced te worden met de strassrij als je er genoeg ruimte voor hebt.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Stoer maar elegant design
  • Een echte eyecatcher
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 14K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 10 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 14K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 10 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje