Topje Shiney Gold prong zirconia

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Shiney Gold prong zirconia

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit gouden piercings. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Vanaf 110.00

Topje Shiney Gold prong zirconia

Een klein subtiele sparkle die op zijn plaats gehouden wordt door vier kleine gouden haakjes zodat het licht er van alle kanten in kan schijnen en je nog wat meer sparkle krijgt dan bij een zirconia met een gouden randje eromheen.

Dit topje is tijdloos, makkelijk te combineren en zorgt voor een mooie maar toch subtiele bling in je oor. Geschikt voor alle oor piercings, al raad ik aan om op te passen bij plaatsen waar je makkelijker achter kunt blijven hangen zoals bijvoorbeeld tragus of forward helix. Vanwege de prong setting (de haakjes) blijf je er makkelijker achter hangen in vergelijking met een bezel setting (een randje).

Het piercing topje is volledig gemaakt van 14K geelgoud en is ook verkrijgbaar in het witgoud. De cubic zirconia is er in verschillende maten en werkt via het threadless systeem waardoor ie op allerlei staafjes gedragen kan worden.

De kleinste maat waarmee je meteen gepierced kunt worden is 2,5 mm. Dit in verband met zwelling die er de eerste weken kan ontstaan.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, de tijd van je sieraden uitdoen voor het slapen gaan is voorbij. Ook kan deze top op een gebogen staafje gedragen worden.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud, ook verkrijgbaar in 14K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Klein en subtiel maar toch een mooie sparkling
  • Extra sparkle door de prong setting
  • Tijdloos en makkelijk te combineren
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Geelgoud 14K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 2 mm, 2,5 mm, 3 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Cubic zirconia
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje