Topje Shiney Gold pootje

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Shiney Gold pootje

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Topje Shiney Gold pootje

Is ie niet cute? Dit pootje past perfect in verschillende oorpiercings en kan ook als lippiercing of neuspiercing gedragen worden. Hij is gemaakt van 14K geelgoud of 14K witgoud en is op verzoek ook te bestellen in het 14K rosegoud. Hij is ongeveer 4,5 mm groot en werkt via het treadless systeem.

Dit topje is volledig gemaakt van 14K goud en is mooi glad afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, maar volledig 14K goud. Hij is 4.75 mm bij ongeveer 4 mm groot.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labretje hebben? Die zijn op bestelling ook leverbaar.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K goud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Leuk design en een echte eyecatcher
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen
  • Levenslange garantie op het materiaal en vakmanschap

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 14K, Witgoud 14K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4,5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje