Topje Shiney Gold marquise

  1. Piercings
  2. Oor piercings
  3. Topje Shiney Gold marquise

Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit gouden piercings. Deze 14K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

100.00

Uitverkocht

Topje Shiney Gold marquise

Een klein subtiele sparkle in marquise vorm. Hij is vrij klein en is perfect om net een klein beetje bling toe te voegen aan je piercing collectie. Door de vorm oogt het net wat anders dan een standaard steentje en door de langwerpige vorm valt ie super mooi in traguspiercings maar ook in dunne randjes van lage helixpiercings of in het ‘kuiltje’ van je oorlel naar  je helix.

Hij is volledig gemaakt van 14K witgoud en is op verzoek ook te bestellen in het geelgoud of rosegoud. Hij is ongeveer 1,5 mm bij 4 mm groot in totaal en werkt via het threadless systeem. De marquise vormige zirconia is 1,5 bij 3 mm groot. Alleen aan de boven en onderkant zit een gouden bolletje en de rest van de zirconia ligt vrij.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, de tijd van je sieraden uitdoen voor het slapen gaan is voorbij. Ook kan deze top op een gebogen staafje gedragen worden.

Het is vanwege het kleine formaat niet slim om meteen gepierced te worden met dit topje vanwege mogelijke zwelling de eerste weken. In genezen piercings is dit geen probleem.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Klein en subtiel maar toch een mooie sparkling
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Nee
Grootte top: 3 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Cubic zirconia
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje