Topje Shiney Gold lotus maan

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Shiney Gold lotus maan

14K gouden piercing sieraden,  geschikt voor vele soorten oorpiercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen. Met de ‘Shiney Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit.

170.00

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Topje Shiney Gold lotus maan

Zeer verfijnd maar toch opvallend. Je kunt deze bewerkte maan in vele oorpiercings dragen. In het midden zit een kleine peer-vormige zirconia en daaronder zitten vier kleine blaadjes. Dit gehele middenstukje ligt op de maan waardoor ie een 3D effect krijgt. Ondanks dit is het design erg fijntjes.

Hij is volledig gemaakt van 14K geelgoud en is op verzoek ook verkrijgbaar in het witgoud of rosegoud. Hij is ongeveer 7 mm bij 5,5 mm groot in totaal, werkt via het threadless systeem en komt het beste tot zijn recht op een recht staafje.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, de tijd van je sieraden uitdoen voor het slapen gaan is voorbij. Ook kan deze top op een gebogen staafje gedragen worden.

Het is ook mogelijk om meteen gepierced te worden met de lotusmaan. Houd er wel rekening mee dat het design vrij groot is en nogal een stukje rondom je piercing bedekt. Hierdoor kost het wat extra tijd en aandacht om goed schoon te houden vanwege het wondvocht dat eruit komt. Ook is het belangrijk dat het sieraad niet tegen randjes aan drukt vanwege de puntjes van de maan en de zirconia. Wil je zo min mogelijk omkijken hebben tijdens de genezing dan kun je er altijd voor kiezen om te starten met een kleiner topje en om deze erop te (laten) zetten na een paar maanden of met de check-up.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek design met fijne details
  • Een echte eyecatcher
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 7 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia
Kleur strass: wit
Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 7 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje