Topje opaal bal | SparklingPiercings.nl

Topje opaal bal

  1. Piercings
  2. Losse topjes
  3. Topje opaal bal

Ben je op zoek naar iets kleurrijks maar wil je geen bling of materialen die van korte levensduur zijn? Dan zijn deze synthetische opalen ideaal. De kleurschakeringen zijn iedere keer dat je ernaar kijkt weer helemaal anders.

v.a. 15.00
Wissen

Topje opaal bal

Onze synthetische opalen hebben de mooiste kleurschakeringen. Gecreëerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Deze balletjes kun je op werkelijk allerlei staafjes draaien zodat je er vrijwel iedere piercing mee kan opvrolijken. Zo kunnen ze op een tong of tepelpiercing, op een gebogen staafje voor in de navel of clithood, op een labret staafje voor bijvoorbeeld een lippiercing. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door de vele kleurschakeringen zijn het echte eyecatchers en ideaal voor iedereen die van goede kwaliteit sieraden houdt en opzoek is naar iets unieks. Je kunt er je look subtiel mee veranderen of helemaal los gaan met allerlei kleuren combo’s.

Alle voordelen op een rijtje:

  • de mooiste kleurschakeringen die een synthetische opaal kan hebben.
  • super gladde balletjes dus fijn voor bijvoorbeeld je gehemelte of met kleding.
  • verkrijgbaar in veel maten en kleuren.
  • Geschikt om mee gepierced te worden.

Specificatie

Materiaal: Titanium
Dikte schroefdraad: 1.2 mm voor 1.6 mm sieraden
Geschikt voor: Clithood, Lip, Navel, Prins Albert, Tong
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje
Please accept our privacy policy first to start a conversation.