Topje Forever Gold trinity

  1. Piercings
  2. Forward helix
  3. Topje Forever Gold trinity

Met de ‘Forever Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings. Twijfel je of ie voor jouw piercing kan? Neem dan gerust contact op en ik kijk met je mee.

Vanaf 100.00

Topje Forever Gold trinity

Maak je piercing compleet met deze 18K geelgouden trinity met Swarovski zirconia’s. Het topje is in totaal 4 mm op zijn breedste punt maar oogt kleiner door de opengewerkte vorm. Hij bestaat uit drie tegen elkaar gedrukte zirconia’s en oogt subtiel maar sparkling. Je kunt dit topje op allerlei sieraden met een threadless systeem draaien wat hem geschikt maakt voor veel verschillende piercings.

Dit topje is volledig gemaakt van 18K goud en is mooi glad afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, alleen maar goud. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten. De 3,5 mm is ook geschikt om meteen mee gepierced te worden.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij allerlei oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten, het topje past namelijk op de meeste threadless sieraden van 1/1,2 en 1,6 mm. Op verzoek kun je de titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labret hebben als achterkant? Neem dan gerust contact op voor de actuele prijzen en levertijden.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Strass soort: Swarovski zirconia
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Kleur strass: wit
Geschikt voor piercen: Ja

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje