Topje Forever Gold trinity diamant

  1. Piercings
  2. Forward helix
  3. Topje Forever Gold trinity diamant

Met de ‘Forever Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden met echte diamanten laten je oren echt stralen.

200.00

Uitverkocht

Topje Forever Gold trinity diamant

Maak je piercing compleet met deze 18K geelgouden trinity met Swarovski Created Diamonds. Het topje is in totaal 4 mm op zijn breedste punt maar oogt kleiner door de opengewerkte vorm. De drie kleine diamantjes van 1,5 mm blinken als geen ander. Omdat het topje een gouden staafje heeft in plaats van een schroefdraad is het makkelijk om hem zelf te wisselen.

De Swarovski Created Diamonds zijn 100% diamant en zijn in een lab gecreëerd. Deze diamanten kunnen alleen door geavanceerde lab apparatuur onderscheiden worden van gemijnde diamanten. Het enige verschil is dat de herkomst van de diamant het lab is en niet de aarde. Ze hebben dezelfde chemische samenstelling, hardheid, schittering en vuur (het kleurenspel in de diamant). Net als dat een orchidee die uit de broeikas komt precies hetzelfde is als een die in het wild groeit.

Dit topje is volledig gemaakt van 18K goud en is mooi glad afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, alleen maar 18K goud.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij allerlei oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten, het topje past namelijk op de meeste threadless sieraden van 1/1,2 en 1,6 mm. Op verzoek kun je de titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labret hebben als achterkant? Neem dan gerust contact op voor de actuele prijzen en levertijden.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja
Strass soort: Swarovski diamant
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje