Topje Forever Gold filigree flower

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Forever Gold filigree flower

Met de ‘Forever Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings. Twijfel je of ie voor jouw piercing kan? Neem dan gerust contact op en ik kijk met je mee.

255.00

Topje Forever Gold filigree flower

Mag jouw gouden piercing wel opvallen? Dan is deze bloem van maar liefst 8 mm zeker een eyecatcher. Gemaakt van 18K geelgoud met sierlijke en gedetailleerde bloem met blinkende Swarovski zirconia. Je kunt dit topje op allerlei sieraden met een inwendige schroefdraad van 0,8 mm draaien waardoor je hem in je neus, oor, lip en noem maar op kunt dragen. Omdat het figuur vrij groot is is het wel verstandig om even te meten of er wel genoeg ruimte voor is. Deze piercing komt vaak het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld een flat (soort helix), conch of philtrum (medusa) piercing.

Dit topje is volledig gemaakt van 18K goud en heeft het keurmerk aan de achterkant staan. Geen plating of laag die eraf kan slijten, alleen maar 18K goud, in gelegd met een enkele Swarovski zirconia van 3 mm. Op een labretje kun je hem dragen in bijvoorbeeld een helixpiercing, conchpiercing, oorlel en lippiercings.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labretje hebben? Dan kun je altijd een bericht sturen, we hebben er hiervan enkele op voorraad.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee, care-lijn
Strass soort: Swarovski zirconia
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje