Topje Forever Gold bliksemschicht

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Forever Gold bliksemschicht

Met deze bliksemschicht geef je je earparty een beetje spice. 18K geelgouden piercing sieraden vindt je volop bij Oorpiercings Boutique Sparkling Piercings

95.00
Wissen

Topje Forever Gold bliksemschicht

Maak je piercing compleet met deze 18K wit gouden bliksemschicht. Het topje is in 6 mm hoog en op zijn breedste punt 3. Je kunt dit topje op allerlei sieraden met een threadless systeem draaien waardoor ie geschikt is voor veel verschillende piercings.

Dit topje is volledig gemaakt van 18K witgoud en is mooi afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, maar volledig 18K goud. Kies je voor ‘links’ dan zit de bovenkant van de schicht aan de linkerkant en kies je voor ‘rechts’ dan zit de bovenkant van de schicht aan de rechterkant (als je er recht tegenaan kijkt zoals op de foto). Het pinnetje dat in het staafje gaat is al voor gebogen zodat je hem makkelijk kunt plaatsen.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij allerlei oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten, het topje past namelijk op de meeste threadless sieraden van 1/1,2 en 1,6 mm. Op verzoek kun je de titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labret hebben als achterkant? Neem dan gerust contact op voor de actuele prijzen en levertijden.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Kleur: Geelgoud
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja
Grootte top: 6 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje