Topje Classy Sparkling trinity dot zwart

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Classy Sparkling trinity dot zwart

Fancy & Sparkly, dat zijn deze zwarte titanium topjes met Swarovski kristal en kleine bolletjes. Geschikt voor veel oorpiercings maar ook voor lip- en neuspiercing.

25.00
Wissen

Topje Classy Sparkling trinity dot zwart

Maak je piercing compleet met dit topje met Swarovski kristal. Het titanium topje heeft een zwarte coating en heeft een sparkelende Swarovski kristal met drie bolletjes aan de onderkant en een bolletje aan de bovenkant. Of net andersom als je hem omdraait natuurlijk. De 3 mm Swarovski kristal is super fijntjes maar heeft net dat beetje extra dan alleen een kristalletje, hij is 6 mm hoog. De 4 mm top valt meer op en is 8 mm lang. Je kunt deze topjes op allerlei sieraden met een inwendige schroefdraad van 0,8 mm draaien waardoor je hem in je neus, oor of lip kunt dragen. Houd er rekening mee dat een piercing altijd rond kan draaien en omdat deze vorm niet symmetrisch is kan het zijn dat ie soms opzij staat in plaats van van boven naar beneden als ie daar de ruimte voor heeft.

Dit topje is gemaakt van titanium en heeft een stevige PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan. Ook ben je er verzekerd van dat er onder deze laag alleen maar titanium zit waardoor de kans op reactie super klein is.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje van 1,2 mm bestellen, en hier eentje van 1 mm (voor de neus) zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Op verzoek kun je deze in een donkere tint laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

  • Titanium basis dus geen mysterieuze materialen die kunnen irriteren
  • Met Swarovski kristal voor een mooie heldere bling
  • Met stevige PVD coating zodat je er lang van kunt genieten
  • Past op staafjes met een inwendige schroefdraad voor een soepele wissel

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Kleur strass: wit
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Kleur strass: wit

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje