Topje Classy Sparkling dubbele trinity rosegoud

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Classy Sparkling dubbele trinity rosegoud

Fancy & Sparkly, dat zijn deze rosegoudkleurige titanium topjes met Swarovski kristal en kleine bolletjes. Geschikt voor veel oorpiercings maar ook voor lip- en neuspiercing.

25.00
Wissen

Topje Classy Sparkling dubbele trinity rosegoud

Maak je piercing compleet met dit rosegoudkleurig topje met Swarovski kristal. Het titanium topje heeft een rosegoudkleurige coating en een sparkelende Swarovski kristal die ingesloten is door twee trinity bolletjes.  De 4 mm top is 9,5 mm lang en de 3 mm top is 7 mm lang. Je kunt deze topjes op allerlei sieraden met een inwendige schroefdraad van 0,8 mm draaien waardoor je hem in je neus, oor of lip kunt dragen. Houd er rekening mee dat een piercing altijd rond kan draaien en omdat deze vorm niet symmetrisch is kan het zijn dat ie soms opzij staat in plaats van van boven naar beneden als ie daar de ruimte voor heeft.

Dit topje is gemaakt van titanium en heeft een stevige PVD coating in rosegoud. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan. Ook ben je er verzekerd van dat er onder deze laag alleen maar titanium zit waardoor de kans op reactie super klein is.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje van 1,2 mm bestellen, en hier eentje van 1 mm (voor de neus) zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Op verzoek kun je deze in een rosegouden tint laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

  • Titanium basis dus geen mysterieuze materialen die kunnen irriteren
  • Met Swarovski kristal voor een mooie heldere bling
  • Met stevige PVD coating zodat je er lang van kunt genieten
  • Past op staafjes met een inwendige schroefdraad voor een soepele wissel

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje