Topje Classy Gold driehoek

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Classy Gold driehoek

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

155.00

Topje Classy Gold driehoek

Deze driehoek zit vol met kleine gouden dotjes en in het midden sparkelt er een zirconia. Net wat anders dan de standaard sieraden maar alsnog ideaal te combineren met vele looks.

De middelste zirconia is 2 mm groot en totaal is het topje ongeveer 5,5 mm. Leverbaar in het geelgoud, witgoud en rosegoud. Op bestelling kun je kiezen uit vele kleuren zirconia’s, edelstenen, diamanten en lab gecreëerde opalen. Laat het gerust weten als je meer info wilt.

Het is mogelijk om meteen met dit piercingsieraad gepierced te worden, doordat de achterkant super glad en solide is draagt het topje zeer comfortabel.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K geelgoud, witgoud of rosegoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Vlakke achterkant dus ideaal voor nieuwe en genezen piercings
  • Werkt zonder schroefdraad waardoor ie makkelijk zelf te wisselen is

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5,5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje