Topje Classy Gold hera

  1. Piercings
  2. Conch piercings
  3. Topje Classy Gold hera

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

165.00

Topje Classy Gold hera

Tijdloos en subtiel? Dit piercing topje heeft vier bewerkt randen rondom het gladde gouden middenvlak. Door de bewerking zorgt voor net dat beetje extra zonder dat too much wordt. Daarom is dit topje ook prima te combineren met allerlei andere gouden sieraden.

Doordat de achterkant helemaal glad en solide is, is ie ook ideaal voor nieuwe piercings en zie je hem vaak terug in tragupiercings en helixpiercing als staat ie ook mooi als bovenkant van een rookpiercing of als conch of oorlelpiercing. Het topje is 4 mm groot.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K geelgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek design met fijne details
  • Subtiel en tijdloos
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen
  • Levenslange garantie op het materiaal en vakmanschap

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje