Topje Classy Gold bloemspiraal

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Classy Gold bloemspiraal

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Vanaf 170.00

Topje Classy Gold bloemspiraal

Deze elegante bloemspiraal is een tijdloze klassieker en komt mooi tot zijn recht in allerlei verschillende piercings. De zirconia is omringd met sierlijke krullen die samen een mooie ronde vormen.

De middelste zirconia is 2 mm groot en totaal is het topje ongeveer 5 mm. Leverbaar in het geelgoud, witgoud en rosegoud en met ontelbare kleur combinaties. Je kunt hem zelf helemaal samenstellen zoals je wilt. Ook heb je keuze uit linksdraaiende en rechtsdraaiende krullen.

Let op: op de foto zie je versie die naar rechts draait, maar bij degene die op voorraad is, draaien de krulletjes de andere kant op. De witte en emerald versie hebben zirconia’s als middelpunt en de mystic topaz is een echt edelsteen met een paars groene schakering van kleuren.

Het is mogelijk om meteen met dit piercingsieraad gepierced te worden alleen heb je kans dat het wondvocht tussen de kleine openingen komt te zitten. Ik raad daarom aan om Ăłf in het begin tijdelijk voor een ander topje te kiezen totdat het wondvocht een stuk minder is Ăłf om hem echt iedere dag goed te spoelen onder de douche maar zelfs dan heb je kans dat niet alles wegspoelt en in het begin houd je piercing van zoveel mogelijk rust voor een snellere genezing.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K geelgoud, witgoud of rosegoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek design met fijne details
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje