Topje bolletjes-trinity strassboog +

  1. Piercings
  2. Conch piercings
  3. Topje bolletjes-trinity strassboog +

Fancy & Sparkly, dat zijn deze titanium topjes met Swarovski kristal en kleine bolletjes. Geschikt voor veel oorpiercings maar ook voor lip- en neuspiercing.

v.a. 37.50
Wissen

Deel deze pagina

Topje bolletjes-trinity strassboog +

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel. De titanium boog heeft vijf sparkelende Swarovski kristallen, een van 4 mm en twee van 3 mm en 2 van 2,5 mm. Tussenin en op het einde is de boog mooi afgewerkt met kleine titanium bolletjes. Dit geeft het topje net dat beetje extra.  De boog is in zijn geheel 18 mm lang, dit is vrij lang en het is aan te raden om eerst even te meten of dit in jouw oor past. Niet iedereen heeft namelijk even veel ruimte.

Je koopt in principe alleen het topje maar je kunt er ook voor kiezen om tegen meerprijs een labret staafje erbij te nemen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Je hebt keuze uit labretjes van 1 mm dik (geschikt voor neuspiercings) en 1,2 mm (geschikt voor oor- en lippiercings). De lengte verschilt heel erg per persoon maar om een beetje een richtlijn te geven, dit zijn veel gedragen maten

Helixpiercing 5, 6, 7, 8 mm – 1,2 mm dik
Traguspiercing 6, 7, 8 mm – 1,2 mm dik
Conchpiercing 5, 6, 7 mm – 1,2 mm dik
Oorlel 5, 6, 7 mm – 1 mm (geschoten) of 1,2 mm (gepierced of zware oorbellen gedragen)

De labretjes van 1,2 mm hebben een schijfje van 3 of 4 mm. Bij deze strassboog (en andere grotere topjes) raad ik de 4 mm aan voor meer balans.

 

Specificatie

Materiaal: Titanium
Dikte: 1.2 mm
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Grootte top: 18 mm

Aanbevolen producten

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

bancontact
Google Pay
Sofort Uberweisung
Menu
Vragen? App mij