Topje Classy Sparkling om en om

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Topje Classy Sparkling om en om

Fancy & Sparkly, dat zijn deze titanium topjes met Swarovski kristal en kleine bolletjes. Geschikt voor veel oorpiercings maar ook voor lip- en neuspiercing.

Vanaf 22.50
Wissen

Topje Classy Sparkling om en om

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel. De titanium disc heeft een sparkelende Swarovski kristal. De kleine bolletjes worden afgewisseld met iets grotere bolletjes waardoor het topje vierkant oogt.  De 4,5 mm top heeft een 2,5 mm groot Swarovski kristal en de 5 mm top heeft een 3 mm groot Swarovski kristal. Je kunt deze topjes op allerlei sieraden met een inwendige schroefdraad van 0,8 mm draaien waardoor je hem in je neus, oor of lip kunt dragen.

Je koopt in principe alleen het topje maar je kunt er ook voor kiezen om tegen meerprijs een labret staafje erbij te nemen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oorpiercings. Je hebt keuze uit labretjes van 1 mm dik (geschikt voor neuspiercings) en 1,2 mm (geschikt voor oor- en lippiercings). De lengte verschilt heel erg per persoon maar om een beetje een richtlijn te geven, dit zijn veel gedragen maten

Neusvleugel 5, 6, 7 mm – 1 mm dik

Helixpiercing 5, 6, 7, 8 mm – 1,2 mm dik

Traguspiercing 6, 7, 8 mm – 1,2 mm dik

Conchpiercing 5, 6, 7 mm – 1,2 mm dik

Oorlel 5, 6, 7 mm – 1 mm (geschoten) of 1,2 mm (gepierced of zware oorbellen gedragen)

Lippiercing 6, 7, 8, 9 mm  – 1,2 mm dik

De labretjes van 1 mm hebben een kleine achterkant van 2,5 mm zodat ie niet teveel ruimte inneemt in je neus en die van 1,2 mm hebben een schijfje van 3 of 4 mm. 3 mm wordt vaak gedragen in genezen oorpiercings, 4 mm in nog genezende oorpiercings, piercings met een groot topje (voor meer balans) en in lippiercings. Als je bij je bestelling aangeeft in welke piercing je wilt dragen zorgen wij voor de juiste achterkant. Heb je twijfels over je maat neem dan gerust contact op.

 

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Neus, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje