Tongpiercing opaal

  1. Piercings
  2. Rechte staafjes
  3. Tongpiercing opaal

Op zoek naar iets met kleur en naar iets dat comfortabel draagt? Dan zijn deze staafjes met synthetische opalen perfect.

Vanaf 30.00
Wissen

Tongpiercing opaal

Iedere kleur bevat meerdere kleurschakeringen die elkaar complimenteren. Geen een balletje is hetzelfde maar ze hebben wel allemaal dezelfde mooie kleurschakeringen. De balletjes zijn super glad en schuren dus niet tegen je gehemelte of onderkant van je tong aan.

Onze synthetische opalen hebben de mooiste kleurschakeringen. Gecreƫerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Het glad afgewerkte titanium staafje zorgt er ook nog voor dat bacteriƫn minder makkelijk achter kunnen blijven en draagt super comfortabel. Door de inwendige schroefdraad gaat wisselen soepel, zeker als je gebruikt maakt van een taper. Omdat er geen scherpe schroefdraad uitsteekt kun je wisselen zonder je gaatje te beschadigen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • glad afgewerkt titanium tegen bacteriĆ«n en irritatie.
  • de mooiste kleurschakeringen die een synthetische opaal kan hebben.
  • inwendige schroefdraad voor wisselen zonder beschadiging.
  • super gladde balletjes dus fijn voor je gehemelte.
  • verkrijgbaar in veel maten en lengte’s voor de prefect fit.
  • geschikt om mee gepierced te worden.

ps iedereen heeft een unieke tong en dus zijn eigen maat nodig maar om je een richtlijn te geven de meest gedragen maat voor tongpiercings is 16 mm met 5 mm balletjes. 6 mm balletjes kunnen gedragen worden als je van groot houd en 4 mm is vrij klein voor een tongpiercing en wordt door een enkeling gedragen.

Specificatie

Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm

AanbevolenĀ producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje