Tongpiercing droom opaal plat

  1. Piercings
  2. Rechte staafjes
  3. Tongpiercing droom opaal plat

Voel je ook altijd je balletje tegen je gehemelte aan drukken? Heb je de neiging om veel met je piercing te spelen? Dan zijn deze tongpiercings met platte disc ideaal!

27.50
Wissen

Tongpiercing droom opaal plat

Iedere kleur bevat meerdere kleurschakeringen die elkaar complimenteren. Geen een disc is hetzelfde maar ze hebben wel allemaal dezelfde mooie kleurschakeringen. De discs zijn een stuk platter dan balletjes waardoor ze mind makkelijk tegen je gehemelte aan komen. Ook kun je er minder makkelijk mee spelen omdat ze minder ruimte innemen. (waar een wil is is een weg maar probeer dit aub niet te doen!). De opalen topjes zijn super glad dus zelfs al zouden ze een keer tegen je gehemelte aan komen dan schuren ze niet.

Onze synthetische opalen zijn gecreëerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen waardoor ze de mooiste kleurschakeringen hebben. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Het glad afgewerkte titanium staafje zorgt er ook nog voor dat bacteriën minder makkelijk achter kunnen blijven en draagt super comfortabel. Door de inwendige schroefdraad gaat wisselen soepel, zeker als je gebruikt maakt van een taper. Omdat er geen scherpe schroefdraad uitsteekt kun je wisselen zonder je gaatje te beschadigen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • glad afgewerkt titanium tegen bacteriën en irritatie.
  • de mooiste kleurschakeringen die een synthetische opaal kan hebben.
  • lekker plat voor extra draagcomfort
  • inwendige schroefdraad voor wisselen zonder beschadiging.
  • super gladde balletjes dus fijn voor je gehemelte.
  • verkrijgbaar in veel maten en lengte’s voor de prefect fit.
  • geschikt om mee gepierced te worden.

ps iedereen heeft een unieke tong en dus zijn eigen maat nodig maar om je een richtlijn te geven de meest gedragen maat voor tongpiercings is 16 mm met 5 mm top.

Specificatie

Grootte top: 5 mm
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Grootte top: 5 mm
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje