Tongpiercing bloem

  1. Piercings
  2. Rechte staafjes
  3. Tongpiercing bloem

Zoek je iets unieks om de show mee te stelen? Kijk dan eens naar deze tongpiercings.

27.50
Wissen

Tongpiercing bloem

Deze zeer gedetailleerde bloem is een perfecte showpiece voor je tong, al komt ie wel met een gebruiksaanwijzing. Als je piercing aan de bovenkant van je tong niet recht omhoog komt dan is het niet slim om deze piercing te dragen. Hierdoor kantelt de bloem namelijk en omdat de zijkanten niet rond zijn zal dit niet comfortabel zitten en kan het zelfs je tong beschadigen. Check dit dus even voordat je besluit om dit sieraad te bestellen. Dit sieraad is alleen geschikt voor compleet genezen tongpiercings, die helemaal recht op de tong liggen en dient slechts voor korte periode gedragen te worden, voor de show 🙂 Het voordeel is dat je dit topje makkelijk af kunt wisselen met bijvoorbeeld een gladde disc door alleen de topjes te wisselen, het staafje kan blijven zitten.

De top is gemaakt van chirurgisch staal en ligt super plat op de tong. Hij is slechts 2 mm hoog op het hoogste punt en is 6 mm in doorsnede. Het glad afgewerkte titanium staafje en onderste balletje van 5 mm zorgen ervoor dat bacteriën minder makkelijk achter kunnen blijven en draagt super comfortabel. Door de inwendige schroefdraad gaat wisselen soepel, zeker als je gebruikt maakt van een taper. Omdat er geen scherpe schroefdraad uitsteekt kun je wisselen zonder je gaatje te beschadigen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • een staafje van glad afgewerkt titanium tegen bacteriën en irritatie.
  • ideale showpiece voor als je op wilt vallen met je tongpiercing
  • inwendige schroefdraad voor wisselen zonder beschadiging.

ps iedereen heeft een unieke tong en dus zijn eigen maat nodig maar om je een richtlijn te geven de meest gedragen maat voor tongpiercings is 16 mm.

Specificatie

Grootte top: 6 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal, Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Nee
Grootte top: 6 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal, Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje