Piercing topje couture vierkant

  1. Piercings
  2. Helix Piercings
  3. Piercing topje couture vierkant

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium piercing topje is niet alleen van de beste kwaliteit maar heeft ook nog een uniek design met veel details.

85.00

Piercing topje couture vierkant

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium couture lijn is gemaakt van gecontroleerd implant-grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Dit topje heeft een 2 mm grootte zirconia in het midden. De bolletjes eromheen zorgen voor een leuke twist. Houd er wel rekening mee dat als je dit sieraad meteen kiest tijdens het piercen dat het iets meer werk is om hem mooi schoon te houden vanwege de vele fijne bolletjes details. De totale grootte van de topjes is ongeveer 5 mm.

Is zilver niet zo je kleur? Je kunt hem in verschillende tinten laten anodiseren (veilig verkleuren) zoals bijvoorbeeld, brons, blauw, paars, gelig, rose en groen. Ook kun jeĀ het topje in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, tragus, oorlel, flat, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook. Hou er met gebogen sieraden wel rekening mee dat het topje in een hoek van 90 graden komt te staan en dat dit niet bij ieder oor zal passen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ā 
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak.
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia

AanbevolenĀ producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje