Tepelpiercing tijgeroog premium

  1. Piercings
  2. Tepel piercings
  3. Tepelpiercing tijgeroog premium

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze implant grade titanium tepelpiercing is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar werkt ook ‘draadloos‘ voor een makkelijke, pijnloze wissel.

110.00
Wissen

Tepelpiercing tijgeroog premium

Wil je alleen het beste van het beste? Of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze met de hand gepolijste titanium tepelpiercing van implant-grade titanium is niet alleen super glad afgewerkt voor extra draagcomfort, maar ook gemaakt van het beste titanium om de kans op reactie zo klein mogelijk te maken.

Beide topjes zijn los te halen en werken zonder schroefdraad (draadloos) voor een makkelijke, comfortabele wissel. De tijd van super scherpe schroefdraden door je gevoelige tepel halen is voorbij. De achterkant van de topjes is vlak zodat de balletjes (of eerder schijfjes) niet in je huid gaan drukken en zodat je er niet zo makkelijk achter kunt blijven hangen. Ook sluiten de uiteinden naadloos aan op het staafje zodat je geen scherpe hoekjes hebt én zodat dit geen broedplek voor bacteriën wordt. Naast deze praktische voordelen is ie ingelegd met twee edelstenen van tijgeroog die zo gezet zijn (zonder lijm) zodat ze er niet uit kunnen vallen en niet kunnen verkleuren of afgeven. Je kunt er dus een leven lang van genieten!

Omdat tijgeroog een natuurlijk product is zal geen een topje precies hetzelfde zijn maar je ziet bij allemaal de complimenterende kleurschakeringen van amber, goud en bruin terug komen.

Je kunt meteen gepierced worden met dit sieraad van de premium lijn. Maar je kunt er natuurlijk ook  je huidige piercing een mooie upgrade mee geven. Verkrijgbaar in veel verschillende lengtes zodat je hem mooi passend kunt dragen.

Heb je het zilver liever in een andere kleur? Op verzoek kan ik dit sieraad (en andere titanium sieraden) tegen meerprijs anodiseren; verkleuren in allerlei verschillende kleuren. Wil je hierover meer info of wil je dit laten doen dan kun je hierover een bericht sturen. Dit kan de levertijd soms wel enkele werkdagen vertragen. Enkele mogelijke kleuren zijn goudachtig, paars, blauw, rosegoudachtig, brons, groen (zwart is helaas niet mogelijk).

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Platte uiteinden zodat je niet makkelijk blijft hangen en geen drukplekken vorm van balletjes.
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Levenslange garantie op productie fouten. Deze sieraden zullen niet verkleuren, afgeven en de zirconia’s zullen niet uitvallen.⁠
  • Afgewerkt met sparkling Swarovski zirconia’s.⁠

Omdat deze sieraden in Amerika gemaakt zijn (in inches) wijken de maten iets af van de tabel. De eerste maat is de maat die je in de tabel kiest en de tweede maat is de daadwerkelijke maat van het staafje dat je ontvangt.

10 mm = 9.5 mm
11 mm = 11.1 mm
13 mm = 12.7 mm
14 mm = 14.3 mm
16 mm = 15.9 mm
18 mm = 17.5 mm
19 mm = 19 mm

Specificatie

Dikte: 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm
Dikte: 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje