Tepelpiercing opalen

  1. Piercings
  2. Rechte staafjes
  3. Tepelpiercing opalen

Op zoek naar iets met kleur en naar iets dat comfortabel draagt? Dan zijn deze staafjes met synthetische opalen perfect.

Vanaf 37.50
Wissen

Tepelpiercing opalen

Iedere kleur bevat meerdere kleurschakeringen die elkaar complimenteren. Geen een balletje is hetzelfde maar ze hebben wel allemaal dezelfde mooie kleurschakeringen. De balletjes zijn super glad waardoor je niet zo makkelijk blijft hangen achter je (kanten) kleding.

Onze synthetische opalen hebben de mooiste kleurschakeringen. Gecreƫerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Het glad afgewerkte titanium staafje zorgt er ook nog voor dat bacteriƫn minder makkelijk achter kunnen blijven en draagt super comfortabel. Door de inwendige schroefdraad gaat wisselen soepel, zeker als je gebruikt maakt van een taper. Omdat er geen scherpe schroefdraad uitsteekt kun je wisselen zonder je gaatje te beschadigen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • glad afgewerkt titanium tegen bacteriĆ«n en irritatie.
  • de mooiste kleurschakeringen die een synthetische opaal kan hebben.
  • inwendige schroefdraad voor wisselen zonder beschadiging.
  • super gladde balletjes dus je blijft minder makkelijk hangen achter (kanten) kleding.
  • verkrijgbaar in veel maten en lengte’s voor de prefect fit.
  • Geschikt om mee gepierced te worden.

ps iedereen heeft een andere tepel en dus zijn eigen maat nodig maar om je een richtlijn te geven 12 en 14 mm zijn veel gedragen maten voor een vrouwelijke tepel en 10 en 12 mm veel bij mannen. 4 mm balletjes worden vaak gedragen als de piercing dicht tegen het tepelhof aan zit om extra druk te voorkomen en als je van een subtiel houd. 5 mm als het iets meer op mag vallen of bij maten vanaf 16 mm lang. 6 mm is er voor degenen die meteen de aandacht naar de piercing willen trekken.

Specificatie

Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn

AanbevolenĀ producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje