Staafje labret

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Staafje labret

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel.

7.50
Wissen

Staafje labret

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel. Je kunt hier allerlei verschillende topjes opdraaien, zolang de schroefdraad 0,8 mm is past ie op dit staafje en kun je eindeloos blijven wisselen.

Deze labretjes zijn zeer geliefd bij oorpiercings omdat er niks uitsteekt aan de achterkant van je oor. Ook kun je ze dragen in verschillende lippiercings.  Voor labretjes voor neuspiercings (1,0 mm dik) kun je hier terecht. Er zijn labretjes met een 3 mm achterkant (plat schijfje) en 4 mm achterkant. 3 mm wordt vaak gedragen in genezen oorpiercings, 4 mm in nog genezende oorpiercings, piercings met een groot topje (voor meer balans) en in lippiercings. Als je twijfelt kun je altijd om advies vragen.

De lengte die je nodig hebt verschilt heel erg per persoon en ook per piercing en hoe deze gezet is maar om een beetje een richtlijn te geven, dit zijn veel gedragen maten:
Helixpiercing 5, 6, 7, 8 mm
Traguspiercing 6, 7, 8 mm
Conchpiercing 5, 6, 7 mm
Oorlel 5, 6, 7 mm (heb je niet eerder piercingsieraden gedragen en geen zware oorbellen ingehad dan zijn deze 1 mm labretjes handiger)
Lippiercing 6, 7, 8, 9 mm

Wil je een andere kleur labret staafje? Op verzoek kan ik het staafje (en andere titanium sieraden) tegen meerprijs anodiseren; verkleuren in allerlei verschillende kleuren. Wil je hierover meer info of wil je dit laten doen dan kun je hierover een bericht sturen. Dit kan de levertijd soms wel enkele werkdagen vertragen. Enkele mogelijke kleuren zijn goudachtig, paars, blauw, rosegoudachtig, brons, groen (zwart is helaas niet mogelijk).

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Oren, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje