Staafje labret neus

  1. Piercings
  2. Labret piercing
  3. Staafje labret neus

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel.

7.50
Wissen

Staafje labret neus

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste titanium labret is niet alleen glad afgewerkt voor extra draagcomfort maar heeft ook een inwendige schroefdraad voor een comfortabele wissel. Je kunt hier allerlei verschillende topjes opdraaien, zolang de schroefdraad 0,8 mm is past ie op dit staafje en kun je eindeloos blijven wisselen.

Deze labretjes zijn zeer geliefd bij neuspiercings omdat de achterkant slechts 2,5 mm ‘groot’ is. Ook kun je deze labretjes dragen in je oorlel in plaats van standaard oorbellen. Het fijne hiervan is dat je geen scherpe binnen meer hebt die in je hoofd kunnen steken met bijvoorbeeld slapen omdat deze achterkantjes plat tegen je oor aan liggen. Voor labretjes voor andere oorpiercings en lippiercings (1,2 mm dik) kun je hier terecht. Ook als je gewend bent zware oorbellen te dragen dan kun kiezen om voor de 1,2 mm labretjes te gaan. Zeker als je voor grotere topjes wilt gaan zodat deze meer balans hebben in combinatie met de labret. Als je twijfelt kun je altijd om advies vragen.

De lengte die je nodig hebt verschilt heel erg per persoon en ook per piercing en hoe deze gezet is maar om een beetje een richtlijn te geven, dit zijn veel gedragen maten:
Neuspiercing: 5, 6, 7 mm
Oorlel 5, 6, 7 mm (wil je grotere topjes erop dragen dan zijn deze 1,2 mm labretjes met 4 mm achterkant handiger)

Wil je een andere kleur labret staafje? Op verzoek kan ik het staafje (en andere titanium sieraden) tegen meerprijs anodiseren; verkleuren in allerlei verschillende kleuren. Wil je hierover meer info of wil je dit laten doen dan kun je hierover een bericht sturen. Dit kan de levertijd soms wel enkele werkdagen vertragen. Enkele mogelijke kleuren zijn goudachtig, paars, blauw, rosegoudachtig, brons, groen (zwart is helaas niet mogelijk).

Specificatie

Dikte: 1.0 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Neus, Oren
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden
Dikte: 1.0 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Inwendig schroefdraad
Geschikt voor: Neus, Oren
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Dikte schroefdraad: 0.8 mm voor 1.2 mm sieraden

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje