Wat leuk dat je onze site (weer) weet te vinden. Als je ons een beetje hebt gevolgd de afgelopen maanden dan heb je misschien al meegekregen dat er heel veel veranderingen aan zitten te komen. De geheel vernieuwde website is er een van. We hebben hier de afgelopen maanden kei hard aan gewerkt en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat hier gerust een berichtje achter of stuur een mailtje/appje. Alle tips, vragen, complimenten zijn altijd welkom 🙂

Out with the old in with the new!

Ook is ruim 90% van het assortiment eruit gegaan. Het afgelopen jaar heb ik veel bijgeleerd over de verschillen in materialen, afwerking en modellen en daarom heb ik alle sieraden waar ik niet meer achter sta uit het assortiment gehaald. Hiervoor zijn er natuurlijk een heleboel andere mooie maar vooral ook betere sieraden voor in de plaats gekomen. En de collectie wordt de komende tijd iedere twee weken verder aangevuld.

Kwaliteit staat voorop

Steeds meer mensen zijn gevoelig voor een heleboel dingen. Bij piercings komt dit vaak door een combinatie van de verkeerde materialen, afwerking en soort schroefdraad van het sieraad. Daarom zijn de nieuwe sieraden op al deze vlakken getest en kunnen ze veilig voor langere tijd in het lichaam gedragen worden.

Ook de hangers en topjes zijn gemaakt van biocompatibele materialen en niet van een of ander mysterieus materiaal met een zilverkleurig laagje die er naar een paar maanden (of zelfs weken of dagen) helemaal afbladert, verkleurd en gaat irriteren.

Bijna alle sieraden met schroefdraad hebben een inwendige schroefdraad (die in het staafje zit en die er dus niet uitsteekt) zodat er geen scherp stuk staal door je huid hoeft wanneer de piercing gewisseld wordt.

Er zijn veel meer titanium sieraden bijgekomen. Als je de keuze hebt zou ik eerder voor implantaat waardig titanium kiezen dan voor chirurgisch staal. De nikkelafgifte van chirurgisch staal is een stuk hoger dan die van titanium en omdat een nikkelallergie niet bij iedereen bekend is, en dit ook iets is wat je opbouwt, zeg ik ‘better safe then sorry’. Oh en met deze titanium piercings kun je ook meteen je nieuwe piercing laten zetten. Meteen een awesome look en niet meer maanden wachten op een tof sieraad.

Gebruiksvriendelijke webshop

Om het vinden van je ideale piercing nog makkelijker te maken is de webshop veel handiger ingedeeld. Je kunt nu door middel van allerlei filters super makkelijk zoeken naar een specifiek sieraad of eigenschap. En mocht je gewoon wat rond willen neuzen dan kun je dit per lichaamsdeel of per soort doen.

Meer betaalmethoden voor minder

Daarnaast zijn er nog meer betaalmethoden toegevoegd zodat je je bestelling op een manier kunt betalen die je zelf prettig vindt. Achteraf betalen is nu ook mogelijk. Ook worden er bij geen een van de betaalmethoden meer extra kosten verrekend, dus ook niet bij creditcards of achteraf betalen.

Sparklipedia

Naast de nieuwe sieraden en zoekmogelijkheden kun je vanaf nu ook steeds meer info online verwachten. Die komt in de sparklipedia. Dit is een nieuwe kennisbank waarin ik al mijn informatie met jullie ga delen. Dit onderdeel komt binnenkort online.

Privacy (en vooral ook jouw privacy)

vinden we erg belangrijk. Daarom is onze techguy hard bezig geweest om de website, en alle gegevens die je eventueel achter laat nog beter te beschermen. Natuurlijk voldoen we aan de strenge eisen van de GDPR, de EU-privacy wetgeving.

We hopen dat je net zo blij bent met de deze verandering als wij. Mocht je nog iets missen, iets willen weten of iets anders willen melden. Dan horen we het graag!

Veel plezier op de vernieuwde Sparkling Piercings

Menu
Vragen? Stuur een appje
Please accept our privacy policy first to start a conversation.