Het klopt dat de pierceshop tijdelijk gesloten is vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. De controle kan dus even niet ‘in real life’ doorgaan maar geen stress. De check-up is ervoor om te kijken hoe het gaat, of alles er netjes uitziet en of je misschien een korter staafje nodig hebt.

Ook al kunnen we elkaar nu niet in het echt zien, je mag altijd een duidelijke foto sturen via whatsapp. Of nog beter: een duidelijk en scherp filmpje. Vraag desnoods of iemand anders je hierbij kan helpen want hoe scherper het is hoe beter ik kan oordelen. Uiteraard is dit niet hetzelfde als een controle in het echt, maar op deze manier kan ik toch even met je meekijken en aanvullende tips geven. Als je me dan ook nog even kunt vertellen hoe het de afgelopen weken is gegaan (hoe zat het met de pijn, zwelling, hoe en hoevaak heb je hem schoongemaakt, heb je druk kunnen vermijden) dan krijg ik een aardig idee en help ik je verder op weg. 

Voor in de tussentijd heb ik nog wel een aantal tips:
* Lig niet op dat oor/lichaamsdeel, ook niet als het geen pijn doet. Zeker niet omdat je nu een langere tijd met een langer staafje rondloopt. De kans dat je piercing dan scheef trekt door de druk is erg groot.
* Spoel de piercing goed af onder de douche zodat korstjes weg zijn en dit niet kan irriteren als het sieraad toch heen en weer beweegt.
* Blijf er vanaf ook als ie een keer ‘uitsteekt’, alleen na het douchen, wanneer alle korstjes weg zijn, mag je hem voorzichtig, met schone handen, terug duwen.
* Blijf hem twee keer per dag schoonmaken met de zoutoplossing.

Heb je nog vragen of twijfel je over iets? Ik ben gewoon bereikbaar en je mag me alles vragen. 

Via Social media geef ik updates over wanneer ik weer aan de slag kan. Mocht je in de tussentijd vragen of problemen hebben laat het me weten. Ik blijf gewoon bereikbaar 🙂 Ik hoop je weer snel te mogen zien! Wanneer de pierceshop weer open is kunnen we alsnog een real life check-up plannen. 

Wist je dat?

In de tijd dat ik niet kan piercen ben ik druk bezig om de webshop aan te vullen, het nieuwe assortiment aan te vullen en nog meer informatie te verzamelen. Dus ben je nieuwsgierig naar verschillende dingen die met piercings te maken hebben, of heb je misschien een piercing die geïrriteerd is, of wil je een sieraad wisselen maar weet je niet zo goed hoe je dit zelf aan moet pakken? Dan kun je terecht op de Sparklipedia. Hier komen de komende tijd nog meer berichten op te staan zodat je een handige verzamelplek hebt met alle piercing informatie. Mocht je ideeën hebben over wat je graag wilt zien of mis je dingen? Laat het me weten en dan ga ik ermee aan de slag!

Groetjes Samantha

Nieuwe Wiki’s

Niets gevonden.

Populaire Wiki’s

Niets gevonden.

Piercing Zetten

Vragen? Stuur een appje