Piercings op soort

  1. Home
  2. Piercings op soort

De sieraden in de webshop zijn slechts een kleine impressie. Het assortiment in de Boutique is zeker vijf keer zo groot. Met de meeste sieraden kun je meteen gepierced worden. Boek gerust een afspraak om langs te komen 🙂

Piercing klik ringen

Hou je van ringen maar niet van het gefriemel om ze in te doen en dicht te krijgen? Dan zijn klikringen de ideale oplossing! Ze sluiten door middel van een scharnier die je open en dicht klikt en hebben daarom ook een ruime opening zodat het niet nodig is om het ringetje eerst open te buigen en vervolgens weer dicht te klemmen. Gewoon open klikken, indoen en weer dicht klikken.

Labret Piercings

Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant. Deze sieraden worden vaak in lippiercings gedragen maar zijn ook razend populair als oorpiercings. Door de platte achterkant merk je er helemaal niks meer van als je erop ligt en heb je meer ruimte voor oordopjes.

Ball closure ringen

Deze ringen zijn er in allerlei verschillende maten en diktes en zijn daarom geschikt voor heel veel piercings. Het balletje (of figuurtje) klemt tussen de ring en als je deze eruit haalt kun je de piercing in of uitdoen. Verkrijgbaar vanaf 0,8 mm tot en met 10 mm dikte.

Retainers

Mag je piercing even niet zichtbaar zijn? Of mag je geen staal in tijdens een ziekenhuis bezoek? Dan kun je deze piercings gebruiken om te zorgen dat je gaatje in ieder geval niet krimpt of dicht groeit.

Gebogen staafjes

Hier vind je alle gebogen staafjes. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gedragen in navelpiercings en clithoodpiercings maar ook in wenkbrauwpiercings, rookpiercings en verticale lippiercings.

Rechte staafjes

Hier vind je alle rechte staafjes. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gedragen in tongpiercings en tepelpiercings maar ook voor industrials vind je hier sieraden.

Hier vind je nog meer rechte staafjes >>

Losse piercing topjes

Stel zelf je piercing samen met deze losse piercing topjes. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten en in veel verschillende modellen. Of het nu wel of niet mag opvallen, wel of geen blinkende Swarovski kristal mag hebben en of het schattig of stoer moet zijn. Voor iedereen is er wel iets.

Tapers

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze staafjes die van dun naar dik lopen helpen je met het wisselen van je sieraden. Ook kun je ze gebruiken om je piercings op te rekken.

Vragen? Stuur een appje