Piercing topje turquoise premium

  1. Piercings
  2. Helix Piercings
  3. Piercing topje turquoise premium

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium topje is niet alleen van de beste kwaliteit maar ziet er ook nog eens subtiel maar super shiney uit.

Vanaf 30.00

Piercing topje turquoise premium

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van gecontroleerd implant-grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Deze disc ligt mooi plat op de huid waardoor je er niet makkelijk achter blijft hangen en waardoor je er vrij weinig van merkt dat ie er zit. Met de hand gepolijst dus super comfortabel om te dragen. Op de disc vind je de heldere synthetisch turquoise kleur. Iedere disc is uniek qua lijnwerk, de een heeft wat meer lijnen dan de andere. Als je een voorkeur hebt dan kun je dit aangeven bij je bestelling.

Het topje is iets groter dan 3 mm of 4 mm en je kunt hem in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, tragus, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook, verticale lip, of wenkbrauwpiercing.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Levenslange garantie op productie fouten. Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje