Piercing topje strassboog opaal zirconia

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Piercing topje strassboog opaal zirconia

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium topje is niet alleen van de beste kwaliteit maar ziet er ook nog eens super shiney uit.

135.00

Op voorraad

Piercing topje strassboog opaal zirconia

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van gecontroleerd implant grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Omdat het topje licht gebogen is komt ie mooi uit in bijvoorbeeld een helixpiercing en conchpiercing maar in sommige gevallen kan ie ook mooi meebewegen in (hoge) oorlel. Deze boog begint met een lab gecreĂ«erde opaal, gevolgd door een zirconia, dan een iets grotere lab gecreĂ«erde opaal, weer een iets kleinere zirconia en als laatste een kleiner opaaltje. Ze meten van links naar rechts 2 mm – 2,5 mm – 3 mm – 2,5 mm – 2 mm en zitten vast met een prong zetting zodat ze extra licht opvangen en nog meer sparkelen. Is zilver niet zo je kleur? Je kunt het titanium in verschillende tinten laten anodiseren (veilig verkleuren) zoals bijvoorbeeld, brons, blauw, paars, gelig, rose en groen.

Je kunt het topje in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, tragus, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook of snug. Hou er met gebogen sieraden wel rekening mee dat het topje in een hoek van 90 graden komt te staan en omdat deze wat langer is zal dit niet bij iedere piercing fijn zitten. De pin (die in het staafje gaat) zit in het midden van het topje.

Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinatie en ook in combinaties van zirconia’s en lab gecreĂ«erde opalen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Grootte top: 13 mm
Strass soort: Lab gecreeërde opaal, Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje