Piercing topje sparkling prong premium

  1. Piercings
  2. Losse topjes
  3. Piercing topje sparkling prong premium

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium topje is niet alleen van de beste kwaliteit maar ziet er ook nog eens subtiel maar super shiney uit.

Vanaf 30.00

Piercing topje sparkling prong premium

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van implant-grade titanium (APP-goedgekeurd) en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

De topjes ogen subtiel maar hebben een super sparkle vanwege de Swarovski Zirconia. Omdat ie er is in verschillende groottes kan ie voor vrijwel alle piercings gebruikt worden. De 1,5 mm is bijvoorbeeld super subtiel voor een klein neuspiercing en de 2,5 en 3 mm zie je vaak terug bij lippiercings, helix-, traguspiercings en de 4 mm is voor als het wel wat meer mag opvallen en is ideaal voor oorlel en conch.

De maat die je kiest is de maat van de Swarovski zirconia, zonder de kleine haakjes waarmee ie is vastgezet. Wil je liever nog een randje (gekleurd) titanium rondom het steentje? Kijk dan eens bij deze topjes.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Levenslange garantie op productie fouten. Deze sieraden zullen niet verkleuren of afgeven, ook de steentjes niet.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje