Piercing topje opaal premium

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Piercing topje opaal premium

Zoveel verschillende kleuren in een topje. Als je van kleur houd zal je versteld staan van de beauty van deze lab gecreëerde opalen in titanium casting.

Vanaf 27.50
Wissen

Piercing topje opaal premium

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van gecontroleerd implant-grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Deze disc ligt mooi plat op de huid waardoor je er niet makkelijk achter blijft hangen en waardoor je er vrij weinig van merkt als je hem draagt. Met de hand gepolijst dus super comfortabel om te dragen. De disc in ingelegd met een opaal gecreëerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

De grootte die je kiest is de grote van de opaal. Het topje in zijn geheel is iets groter dan de maat die je kiest vanwege de titanium casting eromheen. Je kunt hem in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, tragus, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook- of snugpiercing.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Levenslange garantie op productie fouten. Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Kleur strass: fire

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje