Piercing topje gebogen strassrij clio

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Piercing topje gebogen strassrij clio

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium topje is niet alleen van de beste kwaliteit maar ziet er ook nog eens super shiney uit.

95.00
Wissen

Piercing topje gebogen strassrij clio

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van gecontroleerd implant grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Omdat het topje  licht gebogen is komt ie mooi uit in bijvoorbeeld een helixpiercing en conchpiercing maar in sommige gevallen kan ie ook mooi meebewegen in (hoge) oorlel of tragus. De zirconia’s zijn 3 mm – 2,5 mm – 2 mm groot en zitten vast met een prong zetting zodat ze extra licht opvangen en nog meer sparkelen. Bij het kiezen van de versie wordt ervan uitgegaan dat je de grootste steen aan de bovenkant wilt dragen als je hem voor je helix of conch wilt gebruiken. Wil je hem met de kleine steen boven dragen? Kies dan voor de tegenovergestelde kant.

Is zilver niet zo je kleur? Je kunt het zilverkleurige titanium in verschillende tinten laten anodiseren (veilig verkleuren) zoals bijvoorbeeld, brons, blauw, paars, geelgoud, rosegoud en groen.

Je kunt het topje in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, tragus, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook of snug. Hou er met gebogen sieraden wel rekening mee dat het topje in een hoek van 90 graden komt te staan en omdat deze wat langer is zal dit niet bij iedere piercing fijn zitten. De pin (die in het staafje gaat) zit in het midden van het topje.

Op verzoek is dit topje te bestellen met verschillende kleuren (gemixte) zirconia’s. Zie kleurenschema in de afbeeldingen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Levenslange garantie op productie fouten. Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Grootte top: 13 mm
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje