Piercing topje bol rosequartz premium

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Piercing topje bol rosequartz premium

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit implant grade titanium topje met echte edelsteen is mooi én veilig om te dragen.

42.50

Op voorraad

Piercing topje bol rosequartz premium

Dit topje bestaat uit een echte rosequartz orb die vast is gezet door drie glad gepolijste implant grade claws. Zodat je niet alleen het mooie hebt van de edelsteen maar ook zodat ie lekker comfortabel draagt en zodat de steen er niet uit kan vallen.

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van gecontroleerd implant-grade titanium en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekend dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

De edelsteen is ongeveer 4 mm groot en glanst lekker omdat ie met de hand is gepolijst. Is zilver niet zo je kleur? Je kunt hem in verschillende tinten laten anodiseren (veilig verkleuren) zoals bijvoorbeeld, roze, brons, blauw, paars, geelgoud, rosegoud en groen. Bij lichte edelstenen zoals deze zie je de kleur van het titanium er doorheen schijnen waardoor ie een andere kleur lijkt te krijgen.

Je kunt het topje in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor een rookpiercing.

Alle voordelen op een rijtje

  • Met echte edelsteen – geen synthetische namaak
  • Implantaat waardig titanium van de hoogste level. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ⁠
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erop kan blijven plakken.
  • Naadloze aansluiting van het staafje naar het topje om de kans op irritatie en vuilophoping zo klein mogelijk te houden.⁠
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Levenslange garantie op productie fouten. Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Het is tegen kleine meerprijs mogelijk om het zilverkleurig titanium te laten anodiseren (veilig verkleuren) in verschillende kleuren.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Titanium
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Grootte top: 4 mm

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje