Voorwoord

Hier vind je de online toestemmingsverklaring. Deze verklaring vul je in net voordat je je piercing laat zetten. Je hebt hiervoor een geldig legitimatiebewijs nodig en een paar minuutjes van je tijd. Vanwege het nieuwe corona virus is er nog een extra check die gedaan wordt voor je afspraak. Lees deze even door zodat je niet voor verrassingen komt te staan, deze kun je hier vinden.

Vul deze verklaring pas in op de dag van je afspraak, het heeft geen zin om hem de dag voor je afspraak (of nog eerder) al in te vullen omdat er vragen op staan waarvan het antwoord per dag kan verschillen, en voor mij is het belangrijk om te weten hoe alles op het moment van je afspraak ervoor staat. Mocht je hem toch eerder ingevuld hebben dan zal ik je vragen om hem op de dag van je afspraak alsnog in te vullen.

Toestemmingsverklaring Piercings

Ik verklaar hierbij het volgende:

* Vandaag is de dag is dat ik mijn piercing laat zetten. In de tijd tussen nu en mijn afspraak veranderd er niks aan de dingen die ik hier invul.

• Ik heb weloverwogen en uit vrije wil gekozen voor deze piercing.

• Ik ben schriftelijk geïnformeerd over de risico’s op infecties en andere complicaties als gevolg van het piercen.

• Ik ben schriftelijke geïnformeerd over de nazorg van mijn piercing.

• Ik vind mezelf gezond genoeg om deze piercing te laten zetten.

• Ik ben tijdens de behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs.

• Ik heb het afgelopen jaar geen plastische chirurgie of radiotherapie (bestraling) ondergaan op de plaats die ik wil laten piercen.

Ook mag je deze korte vragenlijst nog even invullen.

Menu
Vragen? Stuur een appje