Vanaf november 2021 is het alleen nog mogelijk om oorpiercings te laten zetten. Je hebt hierbij keuze uit vele sieraden van gecontroleerd implant grade titanium of goud. Gezichts- en lichaamspiercings worden niet meer gezet en/of gewisseld vanaf nu.

Alle info over de overgang naar de Oorpiercing Boutique vind je hier: www.sparklingpiercings.nl/blog/de-oorpiercing-boutique.

Prijslijst

Wat kost een oorpiercing?

Hieronder vind je de beknopte prijslijst voor het zetten van een oorpiercing. Vanaf 1-11-2021 maak ik alleen nog gebruik van sieraden van kwalitatief implant grade titanium of massief goud die glad afgewerkt zijn en een inwendige schroefdraad of duw-in systeem hebben; sieraden van de premium lijn. Wil je hier meer over weten? Check dan deze blog over de kwaliteitsverschillen van piercingsieraden.

Sieraden keuze

Omdat je zoveel keuze hebt qua sieraden heb ik gekozen om de prijslijst op te splitsen. De vanaf prijzen in de tabel hieronder zijn gebaseerd op het zetten met een zilverkleurig, glad gepolijste implant grade titanium piercing van de hoogste kwaliteit met duw-in systeem. Het is mogelijk om tegen meerprijs extra opties te kiezen zoals bijvoorbeeld zirconia’s, strassbogen, clusters en 14K en 18K gouden sieraden. Ook kun je je titanium piercings laten anodiseren zodat ze een andere kleur krijgen.

Totaalprijs

De totale prijs van het laten zetten van een piercing is dus de pierce-prijs + de prijs van je gekozen sieraad (staafje + topje). Wil je bijvoorbeeld een helixpiercing laten zetten dan kan dat vanaf €75,00. Afhankelijk van het gekozen sieraad kan er een meerprijs bijkomen. In de webshop kun je al een deel van het sieraden assortiment bekijken. Met veel van deze sieraden kun je meteen gepierced worden.

Oorpiercing laten zetten

PiercingPierce prijs Sieraad Premium v.a.
Antitraguspiercing€ 40,00+€40,00
Conchpiercing€ 40,00+€35,00
Daithpiercing ring€ 40,00+€35,00
Forward helixpiercing€ 40,00+€35,00
Helixpiercing€ 40,00+€35,00
Industrialpiercing€ 55,00+€60,00
Oorlel staafje€ 25,00+€35,00
Oorlel ring€ 25,00+€35,00
Rookpiercing€ 40,00+€40,00
Snugpiercing€ 40,00+€40,00
Traguspiercing€ 40,00+€35,00
Flatpiercing (scapha)€ 40,00+€35,00
Faux-rookpiercing€ 40,00+€35,00

Andere piercing mogelijkheden

Anodiseren nieuw sieraad (verkleuren)€5,00 p.s.€10,00 tot 3 sieraden in dezelfde kleur
Anodiseren gedragen sieraad (verkleuren)€15,00 p.s.€20,00 tot 3 sieraden in dezelfde kleur
Controle na piercen€ 0,00Excl. kosten voor een korter staafje
Heropenen piercing€15,00excl. sieraad
Oprekken per piercing €15,00excl. sieraad
Piercing consult€15,00Advies bij problemen (niet door mij gepierced, of langer dan 9 maanden geleden gezet)
Sieraad verwijderen/terug plaatsen€10,00excl. eventuele tangen
Piercing nazorg€7,50 (75ml)€12,50 (177ml)

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk om met de pin, creditcard en contant te betalen.

Langer staafje

Veel oorpiercings worden gezet met een langer staafje vanwege de zwelling. Bij de controle na een paar weken wordt gekeken of er een korter staafje nodig is, vaak is dit het geval. Voor de controle zelf betaal je niks, en een los labret staafje van de premium-lijn kost €17,50. Normaal gesproken vraag ik je binnen vier a zes weken terug te komen voor controle, afhankelijk van de gezette piercing.

Korting op piercings

Bij twee piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 10% korting op de pierce prijs. Bij drie piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 15% korting op de pierce prijs. De korting geldt niet op de gekozen sieraden. Drie piercings in een sessie is de max omdat dit de genezing van alle piercings beïnvloed. Kraakbeen piercings zet ik maar aan een kant tegelijkertijd ivm het niet op het oor liggen tijdens de genezing.

Wat is de premium-lijn?

Wil je alleen het allerbeste voor je lichaam? Dan is de premium lijn waarnaar je op zoek bent. Deze sieraden zijn gemaakt uit gecontroleerd implant grade titanium die met de hand gepolijst is tot een spiegelglad oppervlak. Zo voorkom je het schuurpapier effect van onafgewerkte sieraden en blijven er minder snel bacteriën op achter.

Ook sluiten de topjes naadloos op de staafjes aan zodat er geen ‘gleuf’ overblijft waar bacteriën zich kunnen nestelen en die scherp aanvoelt aan de huid en je genezende piercing. Omdat deze piercings met veel zorg en aandacht gemaakt worden en hiervoor alleen de beste materialen gebruikt worden zullen deze piercings een leven lang meegaan en zullen alle steentjes/opaaltjes of andere accessoires ook niet verkleuren. Omdat ik meer dan 100% achter deze sieraden sta krijg je altijd twee jaar garantie op je sieraad.

Hoe plan ik mijn afspraak in?

Dat kan makkelijk en snel via de online agenda. Klik hier om online een afspraak te maken

Menu
Vragen? Stuur een appje