Ben je benieuwd wat anderen van Sparkling Piercings vinden? Hier kun je alle google reviews bekijken en hier alle facebook reviews. Ook staan hieronder enkele ervaringen van andere klanten.

Wil je zelf graag een review achterlaten? Graag! Dit kan via google en/of facebook. Heb je het liever niet zo openbaar maar wil je me toch laten weten wat je van de service, afspraak of advies vond dan kan dat ook via mail of whatsapp. Ik vind het erg leuk om te horen dat jij blij bent met je piercing/advies. Maar ook als er dingen zijn die je graag anders ziet of waar je niet tevreden mee bent hoor ik het graag. Ik sta altijd open voor betering!

Interview met Laura

Je kunt bij mij niet alleen terecht voor het zetten van piercings maar ik help je ook graag met het oplossen van piercing problemen en het vervangen van sieraden die wellicht niet van de beste kwaliteit zijn en daarom aan het vervelen zijn. Zo kwam kort geleden Laura bij mij langs met een zwaar geïrriteerde piercing met bultjes. Als 24-jarige verpleegkundige had ze al ervaring met een navelpiercing die lang heeft lopen vervelen en een tragus piercing die ze uiteindelijk eruit heeft gehaald. Hieronder lees je over haar ervaringen van de afgelopen tijd.

Hoe lang had je de piercing al voordat je naar Sparkling Piercings kwam?
Laura: December 2018 heb ik de piercing laten zetten en heb er langer als een jaar mee rondgelopen. Half december 2019 ben ik voor het eerst naar jou gekomen.

Het ging er inderdaad niet zo goed mee. Wat was het probleem?

Laura: Ik heb er eigenlijk altijd wel veel last van gehad, maar het advies is altijd geweest dat het tijd nodig had en goed schoon gehouden moest worden en dat het bij de een beter werkte dan bij de ander, ook wat betreft het genezen. Ik heb me dus gewoon netjes aan de tips gehouden en zo goed mogelijk voor de piercing gezorgd. Toch leek het allemaal niet te genezen en werd het rond de piercing steeds onrustiger. De bultjes werden steeds groter en op een gegeven moment zelfs veel pus en bloed. Ik wilde de hoop eigenlijk opgeven en hem eruit halen, maar dat lukte niet en toen ben ik dus naar jou toe gekomen.

Ik kan me inderdaad herinneren dat we het een en ander hebben doorgesproken. En dat we toch hebben besloten om er een ander sieraad van hogere kwaliteit erin te doen en tijdelijk de silicone discs te gebruiken zodat de bultjes weg konden trekken. De piercing zat namelijk in de goede hoek maar het sieraad was niet glad afgewerkt en had een uitwendige schroefdraad.

Hoe vond je die afspraak gaan?

Laura: ik vond het eigenlijk een prettige ervaring en tijdens het wisselen heb ik geen last of pijn gehad. Je hebt heel goed aangegeven wat ik moest doen om de piercing schoon te houden. Ook moest ik proberen om niet op die kant te slapen. Het was voor mij gewoon heel duidelijk wat ik eraan kon doen en ik was heel blij dat er een kans was om de piercing te redden.

Hoe ging het met de nazorg en had je nog last van de piercing?

Laura: Eigenlijk heb ik er geen last meer van gehad. Na twee weken ben ik weer langs geweest en zag het er gelijk een stuk beter uit. Ook hebben we er toen een nog kleiner sieraadje in gedaan omdat de bultjes al geslonken waren en heb daarna nooit meer pijn of last gehad. Ik merkte al heel snel dat het beter ging, ook met de zoutoplossing die ik trouw heb gebruikt. Ik ben heel blij met de tips die je hebt gegeven.

Het is natuurlijk niet alleen mijn werk. Jij moet het ook uitvoeren, want anders heeft het nog geen zin. Vandaag hebben we de siliconen disc eraf kunnen halen, en hoe zag het eruit?

Laura: M’n bult is weg!

En hoe voelt het nu?

Laura: Ik heb er helemaal geen last meer van. Ik ben echt heel blij en voel me weer mooi.

Super fijn, daar doen we het voor! Super bedankt dat ik wat vragen mocht stellen en je jouw verhaal wilde delen. Wil je zelf nog wat kwijt?

Laura: Ja, ik wil vooral zeggen dat als je denkt een piercing te hebben die niet meer te redden valt, want ik heb echt wel groene sneeuw gezien, niet direct opgeven en dat het helemaal niet erg is om hulp in te schakelen en dat je bij jou dan wel aan het goede adres bent. Dus kom vooral naar sparkling piercings!

Ah thanks Laura! Mocht je zelf een probleem hebben met je piercing? Of denk je dat je geen piercings kunt verdragen? Vaak zijn er oplossingen te vinden die niet eens veel moeite kosten. Ik help je hier graag mee verder.

Dit gesprek vond 2 februari 2020 plaats.

Vragen? Stuur een appje