Wil je een afspraak inplannen? Dan kun je op deze pagina terecht.

Update 25-7-2020

Hallo allemaal,

Even een update tussendoor. Het is alweer even geleden dat de pierceshop weer open is gegaan en ik wil als eerste iedereen bedanken voor zijn geduld maar ook de goede voorbereidingen die iedereen heeft gedaan. Bijna iedereen komt netjes alleen, is al op de hoogte van de aangepaste regels, en houd zich daar ook netjes aan. Daar ben ik echt heel blij mee!
🙏
Alle piercings kunnen weer gezet worden, ook in de mond en neus. Hiervoor moet het masker natuurlijk wel naar beneden en daarom gebruik ik hierbij een faceshield om toch een barrière te creëren tussen ons. Wil je een afspraak plannen dan kan dat via de online agenda.
🗓️
Even een herinnering dat de aangepaste regels nog steeds gelden, ook al zijn de maatregelen rondom corona iets versoepeld.
💰
Ook heb ik de prijslijst iets aan moeten passen en is ie verder uitgebreid. Vooral de ‘kleinere dingen’ zoals piercings wisselen kan ik helaas niet meer gratis doen. Ook voor piercings oprekken heb ik de prijs iets moeten verhogen omdat de spullen die ik nodig heb om mijn werk te kunnen doen flink in prijs zijn gestegen. De prijzen van bijvoorbeeld handschoenen en desinfectie zijn minimaal verdubbeld sinds begin van het jaar, om over mondkapjes en andere extra maatregelen maar te zwijgen. Maar dit zijn dingen die noodzakelijk zijn om mijn werk goed en veilig te kunnen doen en waar ik ook absoluut niet op ga besparen want hygiënisch werken is alles.
😷
Als je de shopregels hebt gelezen dan heb je al gezien dat mondkapjes verplicht zijn omdat we onmogelijk 1,5 meter afstand kunnen houden tijdens het piercen/wisselen.
😎
Super bedankt voor je aandacht & stay safe!
👋

Hoe gaan we in de shop om met de pandemie?

We hebben een aantal maatregelen genomen om de kans op covid-19 (het nieuwe corona virus) zo klein mogelijk te maken. Hieronder kun je ze allemaal terug lezen. Wil je meer weten of meer informatie hierover neem dan gerust contact op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Voor de dag begint

Iedere dag lopen ik en mijn collega’s de ‘corona vragenlijst‘ na en als we op een van deze vragen ja hebben gezegd dan zullen we niet komen werken op dat moment. Ook als er tijdens de dag ziekteverschijnselen ontstaan zullen we de afspraken afzeggen en thuis uit gaan zieken. Jij krijgt deze vragenlijst ook toegestuurd. Je kunt hem ook alvast hier bekijken. Vul deze echt naar waarheid in, dit is belangrijk voor IEDEREEN zijn gezondheid, niet alleen voor de jouwe, maar ook die van ons en de andere klanten. Ik zal ook zeker niet moeilijk doen als je last minute je afspraak af moet zeggen omdat jij of iemand in je omgeving klachten heeft.

De shopregels zijn aangepast

Om alles zo veilig mogelijk te maken en de kans op corona zo klein mogelijk te houden hebben we de shopregels aangepast. Je kunt ze hier bekijken: de aangepaste shopregels. Kom je naar de shop, neem deze dan eerst even door zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Thuisvoorbereidingen

Normaal gesproken krijg je in de shop een toestemmingsverklaring als je een piercing laat zetten. Nu krijg je na het boeken van je pierce afspraak een email met een link naar de digitale toestemmingsverklaring, die je verplicht in moet vullen bij het zetten van een piercing, zodat je deze thuis alvast in kunt vullen. Deze mag je pas invullen op de dag dat je naar de shop komt, niet eerder, omdat hier ook vragen instaan over de dag van je afspraak.

ALLES gaat op afspraak via deze link

Ook werkt iedereen alleen nog maar op afspraak en wordt de deur tussendoor op slot gedaan zodat we alleen de mensen met een afspraak binnen kunnen laten. Ook als je een nieuw sieraad uit wilt zoeken of als je vragen hebt kun je niet meer zomaar binnen wandelen. Wil je hiervoor niet wachten op een afspraak dan kun je ook altijd in de webshop www.sparklingpiercings.nl kijken voor sieraden of je vragen stellen via email of whatsapp.

We vragen je om precies op tijd te komen, niet al te vroeg omdat we je dan helaas buiten moeten laten wachten en niet te laat zodat we alle tijd hebben voor je afspraak en zodat er zo min mogelijk mensen elkaar kruisen.

Handen desinfecteren bij binnenkomst

Nadat we de deur voor je open hebben gedaan sta je voor een tafeltje waar desinfectie gel op staat. Doe hiervan een pompje op je hand en verspreid het goed over alle vingers en je gehele handen.

Mondmaskers verplicht

Daarna vraag ik je om je zelf meegebrachte mondmasker op te zetten. Als je deze niet hebt dan leg ik er een voor je neer. Instructies hoe je deze moet gebruiken vind je hier en liggen ook in de shop.

Verplichte looprichting

We hebben in de shop een looprichting aangegeven zodat er geen verwarring kan ontstaan. Ik geef je verdere instructies.

Onnodige dingen verwijderd of achter glas

Probeer in de tijd dat je in de shop bent eigenlijk nergens aan te zitten wat je niet nodig hebt. We hebben de shop een stuk leger gemaakt en bijvoorbeeld alle magazines & extra krukken weggehaald. Zorg er ook voor dat je je persoonlijke spullen zelf bijhoud. Doe bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in je tas of jaszak.

Extra schoonmaken

Ook zullen we verschillende dingen in de shop extra vaak schoonmaken. Zo wordt nu na iedere klant de deurklink en ook het pinautomaat schoongemaakt. Maar ook dingen zoals de balie en de ontvangst ruimte worden nu meerdere keren per dag schoongemaakt.

Tijdelijk geen drinken

Ook schenk ik tijdelijk geen koffie, thee of water. Zorg ervoor dat je voordat je komt nog even goed gegeten en gedronken hebt. Dat is trouwens altijd verstandig 😉

Kom alleen naar je afspraak

We vragen je voorlopig om alleen te komen. Ben je onder de 16 dan mag er 1 ouder mee naar binnen. Neem je toch iemand mee dan zullen we die helaas buiten moeten laten wachten.

Tijdelijk niet alle piercings mogelijk

Omdat het dragen van een mondkapje verplicht is worden er tijdelijk geen neuspiercings (zoals bridge, neusvleugel, septum) en mondpiercings (alle tongpiercings, smileys, lippiercings) gezet. Ook staan de intiempiercings even on hold omdat er nog te weinig bekend is over het wel of niet over kunnen dragen van het virus via dit vocht.

Meer digitaal

In de tijd dat er niet gepierced mocht worden heb ik veel dingen uitgeschreven en uitgewerkt. Naast de online agenda en de online toestemmingsverklaring heb ik de Sparklipedia opgezet waar je verschillende handige tips en nuttige informatie kunt vinden. Als je een vraag hebt over een piercing, het wisselen of problemen is de kans groot dat je hier het antwoord zult vinden. Natuurlijk mag je ook altijd even contact opnemen als je er niet uitkomt of als je twijfelt maar omdat ‘even binnenlopen’ nu niet gaat heb ik alles online bij elkaar gezet.

Altijd risico

Ondanks dat we er alles aan doen om de kans op corona zo klein mogelijk te maken is er altijd en overal een kans dat je het toch oploopt. Denk daarom zelf goed na of dit voor jou het beste moment is om naar de shop (of ergens anders) te komen.

Zorg voor jezelf en voor elkaar

Laten we ook nu extra goed op elkaar en ook ons zelf blijven letten zodat we met zijn allen dit virus zo snel mogelijk de kop in kunnen drukken. Vergeet dus niet regelmatig je handen te wassen, te hoesten/niesen in je elleboog of papieren zakdoek die je meteen weggooit en 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Ik weet dat dit niet altijd even makkelijk is maar alleen als iedereen zich hieraan houd kunnen we met zijn allen zo snel mogelijk weer een stapje verder komen. Take care en wie weet tot snel!

Groetjes Samantha

Laatst bijgewerkt op 3-06-2020

Menu
Vragen? Stuur een appje