Zolang de mondkapjesplicht in openbare ruimten geldt zet en wissel ik niks onder het mond-neuskapje. Als je een bericht wilt krijgen wanneer het weer zover is stuur me dan gerust een appje op 0682958008.

Plan online makkelijk en snel je afspraak in

Op alle vakken die een dik gedrukt cijfer met gele balk hebben is nog plek vrij. Als je op een dag klikt zie je welke tijdstippen er nog open staan. Kies hier je tijd en plan makkelijk en snel je afspraak in. Heeft de dag/tijd die je in gedachten had geen gele balk dan is het helaas niet mogelijk om op dat moment een afspraak te plannen.

De afspraken zijn onder verdeeld in verschillende categorieën:
* Piercing zetten – Oorpiercings
* Piercing zetten: – Gezichtspiercings
* Piercing zetten: Lichaamspiercings
* Overige afspraken (wisselen, oprekken, consult enz)
* Piercing zetten: Intiempiercings
* Persoonlijke boekingen

Alle afspraken gelden voor 1 ‘behandeling’, tenzij anders vermeld.  Boek je bijvoorbeeld piercing zetten dan is er tijd om 1 piercing te zetten. Wil je twee of drie piercings boek dan twee ‘piercing zetten’ afspraken achter elkaar in. Wil je bijvoorbeeld een piercing laten zetten en een andere wisselen, plan dan twee losse afspraken in. Wil je meerdere dingen in een afspraak laten doen en weet je niet zo goed welke afspraak je in kunt plannen? Stuur dan even een appje of mailtje.

Heb je maar een afspraak en wil je toch nog meerdere dingen dan zal dit vaak niet mogelijk zijn omdat ik een bepaalde tijd per afspraak reserveer en zul je later nog een keertje terug moeten komen.

Ook mag je zo veel mogelijk info bij opmerkingen vermelden. Bijvoorbeeld over welke piercing het gaat, wat voor sieraad je wilt of andere dingen die je graag zou willen. Dan kan ik bepaalde sieraden voor je meenemen en alvast wat voorbereidingen doen.

Of je nu een nieuwe piercing wilt laten zetten, een maatje groter wilt met je stretch of een nieuw sieraad uit wilt zoeken, hier kun je makkelijk en snel je afspraak inplannen. Het is niet mogelijk om zomaar binnen te lopen omdat er alleen op afspraak gewerkt wordt.

Menu
Vragen? Stuur een appje
Please accept our privacy policy first to start a conversation.