Vanwege de opleving van covid-19 is het op dit moment niet mogelijk om piercings onder het mond-neuskapje te zetten of wisselen. Neem contact op voor digitale check-ups van deze piercings.

Plan online makkelijk en snel je afspraak in

Op alle vakken die een dik gedrukt cijfer met gele balk hebben is nog plek vrij. Als je op een dag klikt zie je welke tijdstippen er nog open staan. Kies hier je tijd en plan makkelijk en snel je afspraak in. Heeft de dag/tijd die je in gedachten had geen gele balk dan is het helaas niet mogelijk om op dat moment een afspraak te plannen.

De afspraken zijn onder verdeeld in verschillende categorieën:
* Piercing zetten – Oorpiercings
* Piercing zetten: – Gezichtspiercings
* Piercing zetten: Lichaamspiercings
* Overige afspraken (wisselen, oprekken, consult enz)
* Piercing zetten: Intiempiercings

Alle afspraken gelden voor 1 ‘behandeling’, tenzij anders vermeld.  Boek je bijvoorbeeld piercing zetten dan is er tijd om 1 piercing te zetten. Wil je twee of drie piercings boek dan twee ‘piercing zetten’ afspraken achter elkaar in. Wil je bijvoorbeeld een piercing laten zetten en een andere wisselen, plan dan twee losse afspraken in. Wil je meerdere dingen in een afspraak laten doen en weet je niet zo goed welke afspraak je in kunt plannen? Stuur dan even een appje of mailtje.

Heb je maar een afspraak en wil je toch nog meerdere dingen dan zal dit vaak niet mogelijk zijn omdat ik een bepaalde tijd per afspraak reserveer en zul je later nog een keertje terug moeten komen.

Ook mag je zo veel mogelijk info bij opmerkingen vermelden. Bijvoorbeeld over welke piercing het gaat, wat voor sieraad je wilt of andere dingen die je graag zou willen. Dan kan ik bepaalde sieraden voor je meenemen en alvast wat voorbereidingen doen.

Of je nu een nieuwe piercing wilt laten zetten, een maatje groter wilt met je stretch of een nieuw sieraad uit zilt zoeken, hier kun je makkelijk en snel je afspraak inplannen. Op dit moment is dit de enige manier om in de shop geholpen te worden. Het is niet mogelijk om zomaar binnen te lopen zodat we het aantal personen in de shop zoveel mogelijk kunnen beperken.

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen neem dan gerust even contact op.

Menu
Vragen? Stuur een appje