Piercing laten zetten in regio Breda

star

Vanwege de corona maatregelen gaat nu ALLES op afspraak. Daarom heb ik voortaan een online agenda waar je zelf makkelijk je afspraak in kunt plannen. Het is dus niet meer mogelijk om zomaar even de shop binnen te stappen maar ik zie je graag op afspraak 🙂

Tijdelijk geen mond & neuspiercings

Vanwege de opleving van covid-19 heb ik besloten om tijdelijk geen piercings onder het mond-neuskapje te zetten of wisselen. Als je wilt kan ik je wel op de wachtlijst zetten, zodat ik je een bericht kan sturen wanneer het weer mogelijk is. Wilde je een check-up plannen voor een neus, lip of tongpiercing neem dan even contact op via 0682958008 en we kijken digitaal even hoe het ervoor staat.

De pierceshop is verhuisd naar Breda!

Na zo’n 10 jaar in Hotrod Tattoo in Etten-Leur te hebben gezeten ben ik verhuisd naar een pand waar ik zowel de webshop als het piercen kan runnen en dit heb ik gevonden in Exclusive Ink, Nijverheidssingel 397 in Breda.⁠ Ik ben vanaf nu alleen nog in deze shop te vinden.
💪⁠
Weer een nieuw hoofdstuk in de Sparkling journey. Verwacht een hele nieuwe huisstijl, passend bij de stijl die je hier en op mijn socials al gewend bent, en nog betere kwaliteit sieraden, sterilisatie proces, en alle aandacht die je gewend bent. Ook is de nieuwe pierceruimte volledig afgesloten van de andere ruimten voor nog meer privacy.
🗓️⁠
Wil je langskomen in de nieuwe shop maak dan even een afspraak in de online agenda. Je kunt nog steeds zes weken vooruit plannen en ik zie je graag in Breda!

Wanneer kan ik terecht voor mijn piercing wensen?

Dat is een beetje afhankelijk van wat je precies wilt en wanneer je zelf allemaal kunt maar je kunt rustig in de online agenda kijken wanneer er nog plaats is voor je piercing wens 🙂

Hoe plan ik mijn afspraak in?

Omdat nu alles op afspraak gaat is er een online boeking systeem zodat je zelf makkelijk en en snel je afspraak in kunt plannen. Plan hier je afspraak in. Alle informatie over het plannen vind je ook op deze pagina terug. Ook ontvang je na het boeken een bevestiging met je afspraak en allerlei extra handige info.

Heb je een probleem met je piercing?
Je afspraak kun je gewoon via de agenda inplannen via ‘check-up’ of als ik hem niet heb gezet bij ‘piercing consult’. Kijk op deze blog over piercing problemen wat je zelf in de tussentijd al kunt doen. Of stuur me een bericht met duidelijke foto(‘s) of een duidelijk filmpje op 0682958008 dan kan ik je in ieder geval alvast wat (digitale) tips meegeven.

Corona maatregelen

Om de kans op besmetting en verspreiding zo klein mogelijk te maken gelden er wat extra regels. Om deze pagina overzichtelijk te houden heb ik hier een aparte pagina voor gemaakt waar je alle info hierover kunt vinden.

Vraag en antwoord

Menu
Vragen? Stuur een appje