Jaaa, ik wil een piercing!

Super leuk dat je een afspraak in wilt plannen voor je piercing Breda. Niet alleen voor het piercen zelf kun je hier terecht, maar ook voor hulp met het uitzoeken van de juiste piercing look, wissels, hulp bij piercing problemen (ook als ik hem niet gezet heb), check-ups, oprekken, dermals verwijderen en alles wat met piercings te maken heeft.
💪⁠
Sinds oktober zit ik in het pand van Exclusive Ink, Nijverheidssingel 397 in Breda. Een nieuw hoofdstuk in de Sparkling journey. Nog betere kwaliteit sieraden, sterilisatie proces, en alle aandacht die je gewend bent. Ook is de nieuwe pierceruimte volledig afgesloten van de andere ruimten voor nog meer privacy.
🗓️⁠
Wil je langskomen in de pierce shop maak dan even een afspraak in de online agenda. Om teleurstelling te voorkomen, en zodat ik alle tijd voor je heb, is het namelijk niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Je kunt steeds zes weken vooruit plannen en ik zie je graag in Breda!

piercing-breda

Wanneer kan ik terecht voor mijn piercing wensen?

Dat is een beetje afhankelijk van wat je precies wilt en wanneer je zelf allemaal kunt maar je kunt rustig in de online agenda kijken wanneer er nog plaats is voor je piercing wens 🙂

Hoe plan ik mijn afspraak in?

Omdat nu alles op afspraak gaat is er een online boeking systeem zodat je zelf makkelijk en en snel je afspraak in kunt plannen. Plan hier je afspraak in. Alle informatie over het plannen vind je ook op deze pagina terug. Ook ontvang je na het boeken een bevestiging met je afspraak en allerlei extra handige info.

Heb je een probleem met je piercing?
Je afspraak kun je gewoon via de agenda inplannen via ‘check-up’ of als ik hem niet heb gezet bij ‘piercing consult’. Kijk op deze blog over piercing problemen wat je zelf in de tussentijd al kunt doen. Of stuur me een bericht met duidelijke foto(‘s) of een duidelijk filmpje op 0682958008 dan kan ik je in ieder geval alvast wat (digitale) tips meegeven.

Vraag en antwoord

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer info? In de Sparklipedia vindt je vragen en antwoorden over allerlei piercing gerelateerde dingen. Neem gerust een kijkje in de Sparklipedia. Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen.

Vragen? Stuur een appje