“Elke woensdag van 13:30 tot 18:00 is het open inloop voor piercings bij Hotrod tattoo in Etten-leur”

warning

De pierceshop is vanwege het Corona-virus gesloten tot zeker 6 april. Omdat nu nog erg lastig te voorspellen is hoe alles gaat lopen plan ik nog niks in voor na die tijd maar zal ik in de week daarvoor weer een update geven. Ik blijf gewoon bereikbaar in deze periode voor al je vragen. Op www.sparklingpiercings.nl/corona kun je alle info en de laatste updates vinden.

Wil je een piercing laten zetten?

Elke woensdag van 13:30 tot 18:00 is het open inloop voor piercings bij Hotrod tattoo in Etten-leur (tussen Breda & Roosendaal) en kun je je zonder afspraak laten piercen door Samantha (de eigenaresse van Sparkling Piercings). Natuurlijk kun je dan ook terecht voor wissels, info en voor het oprekken van verschillende piercings.

Het is ook mogelijk om in overleg op andere dagen een afspraak in te plannen. Neem hierover gerust contact op met Samantha op 0682958008, een appje is vaak het makkelijkste.

Samantha is in 2009 begonnen met leren piercen bij Needle-Art in Breda. Van 2010 t/m 2016 heeft ze gewerkt bij Pigmental Tattoo Eindhoven en vanaf 2012 heeft Sparkling Piercings een ruimte in Hotrod Tattoo in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment piercings bekijken.

Vraag en antwoord

Show je leeftijd!

Neem altijd een geldig ID (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee. Een pasje van school, bieb, zorgverzekeraar of iets ander is geen geldig ID. Ik kan je alleen piercen als je een geldig id bij hebt. Voorkom teleurstelling (en het voor niks bezet houden van een plek in de agenda) en neem je id mee.

Nog geen 16?

Als je nog geen 16 bent moet je een ouder of voogd meenemen (die ook een geldig id bij heeft) zodat jullie samen de toestemmingsverklaring in kunnen vullen. Dit kan alleen samen met je ouder of voogd gedaan worden en niet met bijvoorbeeld je zus, opa of tante.

Menu
Vragen? App me