Piercing laten zetten in regio Breda / Etten-Leur

Van 21 tot en met 29 september is Sparkling Piercings gesloten.

star

Vanwege de corona maatregelen gaat nu ALLES op afspraak. Daarom heb ik voortaan een online agenda waar je zelf makkelijk je afspraak in kunt plannen. Het is dus niet meer mogelijk om zomaar even de shop binnen te stappen maar ik zie je graag op afspraak 🙂

De pierceshop is weer open!

Corona zal je vast niet ontgaan zijn maar alle piercings kunnen weer gezet worden! 😀 Al zijn er wel een aantal dingen veranderd. Zo gaat voorlopig alles op afspraak om drukte in de shop te voorkomen. De open inloop op woensdag is helemaal komen te vervallen. Dit om onnodige drukte in de shop te voorkomen. Ook zijn er de nodige aanpassingen in de shop gedaan en zijn er aangepaste shopregels die je hier rustig kunt nalezen.

Wanneer kan ik terecht voor mijn piercing wensen?

Dat is een beetje afhankelijk van wat je precies wilt en wanneer je zelf allemaal kunt maar je kunt rustig in de online agenda kijken wanneer er nog plaats is voor je piercing wens 🙂

Alle piercings worden weer gezet, ook piercings in de mond en neus zijn weer mogelijk. Wel gebruik ik hierbij extra beschermingsmaatregelen en is het (net als bij alle andere afspraken) belangrijk dat je de corona checklist doet op de dag van je afspraak om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden.

Hoe plan ik mijn afspraak in?

Omdat nu alles op afspraak is er een online boeking systeem zodat je zelf makkelijk en en snel je afspraak in kunt plannen. Plan hier je afspraak in. Alle informatie over het plannen vind je ook op deze pagina terug. Ook ontvang je na het boeken een bevestiging met je afspraak en allerlei extra handige info.

Heb je een probleem met je piercing?
Je afspraak kun je gewoon via de agenda inplannen via ‘check-up’ of als ik hem niet heb gezet bij ‘piercing consult’. Kijk op deze blog over piercing problemen wat je zelf in de tussentijd al kunt doen. Of stuur me een bericht met duidelijke foto(‘s) of een duidelijk filmpje op 0682958008 dan kan ik je in ieder geval alvast wat (digitale) tips meegeven.

Corona maatregelen

Wat doe je eraan om de kans op corona tijdens een afspraak zo klein mogelijk te houden? Dat is nogal een waslijst en om deze pagina overzichtelijk te houden heb ik hier een aparte pagina voor gemaakt waar je alle info hierover kunt vinden.

Vraag en antwoord

Menu
Vragen? Stuur een appje