De ‘over mij’ pagina

Leuk dat je op deze pagina komt kijken. Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Samantha Greenwood, half Nederlands-half Engels, kom uit Dongen (NB) en woon nu in Etten-Leur en ik ben de eigenaresse van Sparkling Piercings. Ik hou van piercings (nee echt, haha), zingen, kringlopen afstruinen, paaldansen, model staan en naar concerten gaan.

Over mij

Mijn visie: ik wil dat iedereen plezier heeft van zijn piercing(s)!

Ik hou van piercings maar ik heb er ook een hoop ellende mee gehad. Neem bijvoorbeeld mijn navelpiercing. Ik denk dat het wel bijna twee jaar geduurd heeft voordat die uiteindelijk een keer is genezen. Al die tijd is ie rood en dik geweest, zaten er bultjes aan de boven en onderkant, deed ie vaak zeer en kwam er veel vocht uit. Maand na maand na maand heb ik hem netjes verzorgd maar steeds kwamen de bultjes weer terug en ging het weer pijn doen. Nu, achteraf gezien weet ik precies waaraan dat heeft gelegen; een hele slechte kwaliteit piercing en de verkeerde nazorg. Veel piercing problemen zijn te herleiden en daarom ook op te lossen en nog beter, te voorkomen!

Omdat ik dit niemand gun en ik wil dat jij alleen maar plezier hebt van je piercing zonder problemen zul je op deze site steeds meer en meer informatie gaan vinden over allerlei onderwerpen zodat jij deze ellende niet hoeft te doorstaan of als je toch een probleem hebt dan je weet wat je hiertegen kunt doen om te zorgen dat alles weer rustig wordt. De sieraden die je hier koopt zijn daarom van goede kwaliteit zodat je hierdoor geen extra risico op irritatie oploopt. Ook voor tips en advies kun je bij mij terecht. Je hebt maar een lichaam, ben daar zuinig op!

How it all began

Way back in 2005 toen ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb afgerond en ik full time gebroken diensten werkte bij een afslankstudio/schoonheidssalon ben ik begonnen met de verkoop van sieraden via internet, eigenlijk uit verveling. Toen ik een keer een partij piercings erbij kreeg was ik meteen verkocht. DAT was het, weg met de sieraden en kom maar op met de piercings! Ik hobbyde een beetje verder en in april 2007 heb ik besloten om een echte webshop te beginnen en zo is Sparkling Piercings ontstaan. In 2009 ben ik begonnen met leren piercen bij Needle-Art in Breda. Daarna heb ik van 2010 t/m 2016 gewerkt bij Pigmental Tattoo in Eindhoven en vanaf 2012 heeft Sparkling Piercings een eigen ruimte in Hotrod Tattoo in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment piercings bekijken.

Leuk weetje; wist je dat tot 2016 Sparkling Sieraden de officiële bedrijfsnaam is geweest?

Toekomst

Verwacht in de toekomst een nog uitgebreidere collectie high end piercings en handige tips en tricks voor nog meer piercing plezier. Ik blijf mezelf ieder jaar bijscholen door de beste piercers vanuit de hele wereld dus als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn dan is dit de plek waar je ze zult horen.

Vragen? Stuur een appje